16.1 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Έβγαλαν συμπεράσματα Παναθηναϊκός και ΑΕΚ (pics)

Σε αγωνιστικό ρυθμό διατηρήθηκαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ, που έδωσαν φιλικό στην κοινή τους έδρα, το ΟΑΚΑ, με τυπικά γηπεδούχους τους «πρασίνους».

Οι δύο ομάδες ξέφυγαν από τη ρουτίνα των καθημερινών προπονήσεων στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων και οι δύο προπονητές, με αφορμή την έναρξη των πλέι οφ της Basket League, δοκίμασαν πρόσωπα και σχήματα που θα τους φανούν χρήσιμα.

Ο Ρικ Πιτίνο δεν είχε στη διάθεσή του τον Ίαν Βουγιούκα, εξαιτίας ενοχλήσεων στη μέση, ενώ κατά τη διάρκεια του τρίτου δεκαλέπτου «έχασε» για τον ίδιο λόγο και τον Ιωάννη Παπαπέτρου, με την κατάστασή τους πάντως να μην εμπνέει ανησυχία. Ο Αμερικανός τεχνικός παραχώρησε τη Δευτέρα (13.05) ρεπό στους παίκτες του, με τις προπονήσεις να επαναρχίζουν την Τρίτη (14/05).

Ο Λούκα Μπάνκι, από την πλευρά του, συμπεριέλαβε στην αποστολή τον έφηβο Στέργιο Πράπα, ενώ εκτός έμειναν οι γνωστοί τραυματίες Γιόνας Ματσιούλις και Βασίλης Καββαδάς.

Σκορ κρατήθηκε μόνο ανά δεκάλεπτο και δεν δόθηκε στη δημοσιότητα. Αξίζει να σημειωθεί πως ανάμεσα στους διαιτητές του φιλικού ήταν και το πρόσωπο τον τελευταίων ημερών, ο Παναγιώτης Αναστόπουλος. Οι άλλοι δύο ήταν οι Γιάννης Ανδρικόπουλος και Αργύρης Καλδίρης.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ