20.3 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Έβαλε τη σφραγίδα του και πάλι ο Σλούκας (pics)

Δύο αγώνες έγιναν στους ημιτελικούς του πρωταθλήματος Τουρκίας και η σφραγίδα του Σλούκα μπήκε και στους δύο. Στον πρώτο με τους επτά σερί πόντους του στο τελευταίο δίλεπτο και στον δεύτερο παίρνοντας και πάλι το όπλο του για να ευστοχήσει σε καθοριστικά σημεία είτε εντός πεδιάς, είτε από τη γραμμή των βολών για το 2-0 της Φενέρμπαχτσε επί της Μπάνβιτ με το 98-93 στην παράταση.

Ο Έλληνας γκαρντ ευστόχησε σε σουτ τριών πόντων τρία λεπτά πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας, όταν η Μπάνβιτ έδειξε να ξεφεύγει (72-73, 36’40’’), για να στείλει τον αγώνα στην παράταση ο Ουαναμέικερ (80-80). Ο Σλούκας σημείωσε 8 από τους 18 πόντους της Φενέρ στο έξτρα πεντάλεπτο και ο Ουαναμέικερ τους άλλους 10, αφήνοντας τον αγώνα μετρώντας συνολικά 18 πόντους και 7 ασίστ ο πρώτος και 24 πόντους και 5 ασίστ ο δεύτερος. Βέσελι και Γκούντουριτς πρόσθεσαν από 16 πόντους. Ο Ράουτινς με 22 πόντους, ο Καλοϊάρο με 14 ήταν οι πρώτοι σκόρερ των φιλοξενούμενων, ενώ ο Βίντμαρ είχε 13 πόντους, 6 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 2 κοψίματα.

Η σειρά μεταφέρεται πλέον στην έδρα της Μπάνβιτ (1/6), η οποία έδειξε πως ξέρει πως να βάλει δύσκολα στην Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ