22.1 C
Athens
Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024

Άφησε πίσω την ΑΕΚ με νίκη η Χάποελ Ιερουσαλήμ

Η Χάποελ Ιερουσαλήμ ξεπέρασε γρήγορα την ήττα από την ΑΕΚ για το ντέρμπι κορυφής στο BCL και έδειξε τα δόντια της στην Χάποελ Ελιάτ επικρατώντας με 83-74 και συνεχίζει να κυνηγά την Μακάμπι Τελ Αβίβ στην βαθμολογία.

Η ομάδα του Όντεντ Κάτας επιβεβαίωσε τα προγνωστικά του φαβορί και δίχως να δυσκολευτεί ξεπέρασε το εμπόδιο της Χάποελ Ελιάτ με 83-74 και ανέβηκε στην δεύτερη θέση με ρεκόρ 8-1 και ένα παιχνίδι λιγότερο από την πρωτοπόρο Μακάμπι ενώ οι φιλοξενούμενοι έπεσαν στο 4-7.

Οι γηπεδούχοι επέβαλλαν τον ρυθμό τους και δεν έχασαν το προβάδισμα σε κανένα σημείο του αγώνα ενώ είχαν χτίσει και μια διψήφια διαφορά στο ημίχρονο (45-31). Στην τρίτη περίοδο η Χάποελ Ελιάτ με πρωτεργάτη τον Κιβόν Ντάβενπορτ, ο οποίος ήταν ο κορυφαίος για την ομάδα του με 25 πόντους, ροκάνισε τη διαφορά και έβαλε μπελάδες στους γηπεδούχους (61-54).

Εν τέλει η Χάποελ Ιερουσαλήμ αν και δεν είχε μια διαφορά ασφαλείας βρήκε τις λύσεις με τον Ταμίρ Μπλατ (15π.) και τον Μπαρ Τίμορ (13π.) να διατηρήσει το προβάδισμα και να πάρει μία ακόμη νίκη ενώ πολύ καλή παρουσία είχε και ο Τζέιμς Φελντέιν με 12 πόντους και 5 κλεψίματα.

Δείτε την στατιστική του αγώνα ΕΔΩ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ