24 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Άρης: Σταδιακή επιστροφή στις προπονήσεις

Ο κορονοϊός ταλαιπώρησε ιδιαίτερα τον Άρη με πολλαπλά κρούσματα το προηγούμενο διάστημα. Ο Γιάννης Καστρίτης βλέπει σταδιακά τους παίκτες του να επιστρέφουν στις προπονήσεις, αλλά και πάλι η κατάσταση χρειάζεται χρόνο για να εξομαλυνθεί.

Κάθε αγωνιστική δραστηριότητα είχε σταματήσει στον Άρη με κρούσματα κορονοϊού να ανακοινώνονται το ένα μετά το άλλο από τις 18 ως τις 22 Δεκεμβρίου. Πέντε παίκτες επέστρεψαν σήμερα (29/12) στο γήπεδο και λογικά θα προστεθούν κι άλλοι στη λίστα του Γιάννη Καστρίτη αύριο (30/12) με την ομάδα να προετοιμάζεται για την αναμέτρηση με τη Λάρισα. Οι Θεσσαλοί έχουν αρχίσει να αντιμετωπίζουν τα δικά τους θέματα με τον κορονοϊό, καθώς ανακοίνωσαν ένα κρούσμα χθες και άλλα δύο σήμερα.

Δείτε την ενημέρωση του Άρη για την επιστροφή στις προπονήσεις: "Με μία απογευματινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΑΡΗ για τον αγώνα της Κυριακής 02/01 με τη Λάρισα. Σήμερα Τετάρτη (29/12) στο γήπεδο βρέθηκε και το δεύτερο «γκρουπ» των παικτών που νόσησαν από Covid-19. Όπως συνέβη με τους προηγούμενους, οι εν λόγω καλαθοσφαιριστές του ΑΡΗ ξεκίνησαν πρόγραμμα αποκατάστασης. Η ένταση στην προπόνηση, αναφορικά με τους υπόλοιπους παίκτες, ήταν περιορισμένη, λόγω της ανετοιμότητας αυτών που νόσησαν από τον ιό".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ