21.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Άρης: Πλήρωσε, κέρδισε χρόνο στην ΕΕΑ αλλά έχει… δρόμο

Μία ανάσα μερικών έστω ημερών κέρδισε ο Άρης στην προσπάθεια που κάνει για να αποτραπεί η κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής του από πρώην παίκτες και συνεργάτες του στους οποίους οφείλονται εδώ και χρόνια χρήματα. Σήμερα η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αποφάσισε να δώσει αναβολή στην υπόθεση για τις 25 Μαίου αλλά το θέμα έχει παρασκήνιο και... δρόμο μπροστά του.

 


Πρόκειται για μία υπόθεση που ταλαιπωρεί για χρόνια την ΚΑΕ Άρης αφού αφορά σε οφειλές προς τους Κώστα Χαραλαμπίδη, Νίκο Αργυρόπουλο, Νίκο Μπάρλο, Φάνη Κουμπούρα, Σπύρο Μούρτο, Μιχάλη Τσαϊρέλη, Δημήτρη Βεργίνη, Θόδωρο Ζάρα, τον πρώην προπονητή της ομάδας Δημήτρη Πρίφτη και τον ατζέντη Ισίδωρο Κούνουπα του οποίου η αίτηση αποσύρθηκε γιατί εξοφλήθηκε. Ο Άρης όντας σε πολύ πιεστική θέση, κατέβαλε τις τελευταίες μέρες χρήματα σε αυτούς τους πρώην συνεργάτες του, δείχνοντας την πρόθεση να καταβάλλει τα οφειλόμενα ή να τα διακανονίσει. Κατόπιν αυτής της εξέλιξης αιτήθηκε στην ΕΕΑ αναβολή της υπόθεσης της.

 


Στο συγκεκριμένο αίτημα συναίνεσαν ο Δημήτρης Πρίφτης, ο Μιχάλης Τσαϊρέλης, ο Δημήτρης Βεργίνης και ο Θόδωρος Ζάρας αλλά οι τόνοι ενώπιον των μελών της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού ανέβηκαν μεταξύ του νομικού εκπροσώπου του Άρη Χρήστου Γρόλλιου και του νομικού Νίκου Πετράτου, κατόπιν εντολής των πελατών του Κώστα Χαραλαμπίδη, Φάνη Κουμπούρα, Νίκου Μπάρλου και Σπύρου Μούρτου όπως έγινε γνωστό από την πλευρά του Άρη.

 


Στην ουσία ο Άρης κέρδισε χρόνο στην προσπάθεια που κάνει για να ετοιμάσει έναν πλήρη φάκελο αδειοδότησης για τις 15 Ιουνίου όμως η προσπάθεια αυτή παραμένει μεγάλη και δύσκολη.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ