21 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Άρης: Ο Λόκετ κέρδισε τη «μονομαχία» με τον Κλόμπουτσαρ (pic, vid)

Μετά το ματς με τον Ηρακλή και στο διάστημα της διακοπής ο Γιάκα Κλόμπουτσαρ έδειχνε να έχει ένα προβάδισμα. Τα δεδομένα όμως διαφοροποιήθηκαν και τελικά ο Έρικ Λόκετ κράτησε τη θέση του στο ρόστερ του Άρη αφού ο Γιάννης Καστρίτης αποφάσισε μετά την επιστροφή του Ολιβιέ Χάνλαν, να παραμείνει ο Αμερικανός θεωρώντας ότι «κουμπώνει» καλύτερα στην ομάδα.

 

 

Ο Λόκετ είναι γκαρντ που δίνει ενέργεια και αθλητικότητα στην ομάδα ενώ έχει κάνει κάποιες καλές εμφανίσεις, βοηθώντας τον Άρη να φτάσει στο σερί των τριών νικών και στο ρεκόρ του 4-4. Από την άλλη πλευρά ο Κλόμπουτσαρ είναι διαφορετικού τύπου παίκτης, βοήθησε καθοριστικά στο παιχνίδι με τον Ηρακλή αλλά έχασε τη... μονομαχία με τον Λόκετ. Έτσι αύριο (11/12, 20:00) κόντρα στον ΠΑΟΚ, ο Άρης θα έχει στο ρόστερ του τον Χάνλαν, τον Λόκετ αλλά όχι τον Κλόμπουτσαρ ενώ εκτός βέβαια παραμένει και ο Σταύρος Σχίζας που είναι το μοναδικό πρόβλημα.

 

 

Η ΚΑΕ Άρης ευχαρίστησε τον Σλοβένο για την παρουσία του σε αυτό το μικρό διάστημα των τριών εβδομάδων που παρέμεινε στη Θεσσαλονίκη...

 

 

Ο Θεοδόσης Παραλίκας μίλησε για το τοπικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης: «Όσοι έχουν περάσει από τις δύο ομάδες, ξέρουν τι σημαίνει αυτό το ματς. Είναι ένα ντέρμπι το οποίο μπορεί να μην έχει την αίγλη του παρελθόντος όπου κρίνονταν τίτλοι, δεν παύει όμως να είναι ένα μεγάλο παιχνίδι».

 

 

Αναφερόμενος στην αγωνιστική κατάσταση του Άρη, ο ασίσταντ της ομάδας σημείωσε: «Εμείς είμαστε σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Προερχόμαστε από ένα σερί τριών νικών και θέλουμε να το διευρύνουμε. Ο Π.Α.Ο.Κ. έχει τα προβλήματά του με τους τραυματισμούς, αλλά σε αυτά τα παιχνίδια μετρούν η καρδιά και το πάθος για τη νίκη». Όσο για τα στοιχεία που εκτιμά ότι θα κρίνουν το παιχνίδι: «Αγωνιστικά, πιστεύω ότι ο έλεγχος του ρυθμού θα είναι το κλειδί για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Περιμένουμε μία καυτή ατμόσφαιρα, σε κόσμια βέβαια επίπεδα, και είμαστε έτοιμοι για να την αντιμετωπίσουμε και να ανταπεξέλθουμε».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ