23.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Άρης: Μπήκε ο Χάνλαν, αποφασίζει ο Καστρίτης (vids)

Καλά νέα πριν το σαββατιάτικο (11/12, 20:00) ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον ΠΑΟΚ, έβγαλε η σημερινή μέρα για τον Άρη. Ο Ολιβιέ Χάνλαν που έμεινε εκτός τις τρεις τελευταίες εβδομάδες χάνοντας τα ματς με τον Ηρακλή και το Περιστέρι, ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του και μπήκε στο πρόγραμμα των προπονήσεων.

 

Ο Καναδός πριν τον τραυματισμό του είχε σε έξι ματς Πρωταθλήματος, 21,7 πόντους, 4,7 ριμπάουντ, 2,7 ασίστ και 6,5 κερδισμένα φάουλ.

 

 

Έτσι και με δεδομένο ότι έχει άλλες τρεις μέρες προπονήσεων πριν τον αγώνα με τον Δικέφαλο, αναμένεται να επιστρέψει στο ρόστερ του Άρη προσθέτοντας έναν ακόμη σημαντικό πόλο στο παιχνίδι του Άρη δίπλα στον τρομερά φορμαρισμένο Τζέιμς Κέλι. Αυτό βέβαια θα θέσει και στην πράξη πια τον Γιάννη Καστρίτη μπροστά στο δίλημμα Λόκετ ή Κλόμπουτσαρ. Πρόκειται ασφαλώς για δύο παίκτες με εκ διαμέτρου αντίθετα χαρακτηριστικά. Ο Αμερικανός δίνει ενέργεια στην περιφέρεια του Άρη ενώ ο Σλοβένος είναι πιο εγκεφαλικός με συνεπέστερο σουτ. Είναι γεγονός ότι ο Κλόμπουτσαρ έδειχνε να έχει ένα προβάδισμα αλλά δεν ήταν καλός την Κυριακή στο ματς με το Περιστέρι ενώ ο Αμερικανός βοήθησε.

 

 

Με την επιστροφή του Χάνλαν, μοναδικός απών πλέον από τις προπονήσεις του Άρη είναι ο Σταύρος Σχίζας.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ