21.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Άρης: “Βλέπει” Κλόμπουτσαρ

Ο Άρης προσπαθεί να καλύψει το κενό που θα αφήσει για περίπου ένα μήνα ο τραυματισμός του Ολιβιέ Χάνλαν. Το πρόσωπο με το οποίο όλα δείχνουν πως θα προχωρήσουν σε συμφωνία είναι ο Γιάκα Κλόμπουτσαρ.

 

Ο 34χρονος Σλοβένος απέχει κατά πολύ από τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του Χάνλαν, όμως δεν είναι ένας παίκτης άγνωστος στον Γιάννη Καστρίτη, ούτε είναι η πρώτη φορά φέτος που μιλούν μαζί του οι "κιτρινόμαυροι". Τότε είχε πλεχτεί ένα... γαϊτανάκι. Ο Κλόμπουτσαρ θα αντικαθιστούσε τον Λόκετ. Ο Άρης προτίμησε τον Κάζινς, ο οποίος όμως είχε θέματα τραυματισμών, με αποτέλεσμα ο Έρικ Λόκετ να παραμείνει στην ομάδα.

 

Το όνομα του Κλόμπουτσαρ έπεσε και πάλι στο τραπέζι και όλα δείχνουν πως αυτή τη φορά οι δύο πλευρές θα δώσουν τα χέρια.

 

Ο Κλόμπουτσαρ είναι ένας κλασικός «σούτινγκ γκαρντ», στα 34 πια χρόνια του με σημαντική διαδρομή πίσω του και πέρασε από τη Σερβία, την Κροατία, τη Γερμανία, την Τουρκία και τη Γαλλία. Ένα ερωτηματικό είναι η κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

 


Ο Σλοβένος αριστερόχειρας γκαρντ, εμεινε ανενεργός ως τώρα στη σεζόν ενώ σε αυτήν που πέρασε έπαιξε επτά όλα κι όλα ματς στην Τουρκία με την Μπουγιουκτσεμεκτσέ. Αρκούσαν για να δείξει την ποιότητα του πάντως, με 10,43 πόντους, 50% στα τρίποντα, 3,43 ριμπάουντ και 2,29 ασίστ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ