19.2 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Άνετες και ωραίες Καρσίγιακα και Τουρκ Τέλεκομ (vid)

Στην πρεμιέρα της 22ης αγωνιστικής του τουρκικού πρωταθλήματος η Πινάρ Καρσίγιακα ξέσπασε πάνω στην Μπαχτσεσεχίρ με 85-54 και έπιασε ξανά την κορυφή ενώ η Τουρκ Τέλεκομ μπήκε έστω και προσωρινά στην οκτάδα επικρατώντας της Ορμανσπόρ με 82-64.

Η ομάδα του Ουφούκ Σαρίτσα συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της εντός συνόρων και η Μπαχτσεσεχίρ δεν μπορούσε να αποτελέσει τον αντίπαλο που θα της έκοβε τον αέρα. Η Πινάρ Καρσίγιακα έδειξε δύο πρόσωπα στο παιχνίδι με το πρώτο ημίχρονο να είναι μοιρασμένο (36-33) ενώ το δεύτερο μέρος της ανήκε αποκλειστικά περιορίζοντας τους φιλοξενουμένους μόλις στους 21 πόντους. Πλέον οι γηπεδούχοι βρίσκονται μόνοι τους στην κορυφή με 19-3 και δύο παιχνίδια παραπάνω από την Αναντολού Εφές ενώ η Μπαχτσεσεχίρ έπεσε στο 7-15. Πρωταγωνιστές για τους νικητές ήταν οι Τέιλορ και Κρόκερ με 21 και 16 πόντους αντίστοιχα ενώ από τους ηττημένους πάλεψε περισσότερο ο Αλτιντίγκ με 16 πόντους.

Η Τουρκ Τέλεκομ με φόρα από την ευρωπαϊκή επιτυχία επί της Μπεσίκτας ισοπέδωσε την Ορμανσπόρ με 82-64 δίχως να πατήσει το γκάζι. Η διαφορά των δύο ομάδων ήταν μεγάλη και οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τον χρόνο να μοιράσουν το χρόνο. Το παιχνίδι πήρε τον δρόμο του από το ημίχρονο (47-34) με τους γηπεδούχους να μην μπορούν να ακολουθήσουν σε κανένα σημείο. Πρώτος σκόρερ για την Τουρκ Τέλεκομ αναδείχθηκε ο Πολάτ Καγιά με 14 πόντους ενώ ακολούθησε από κοντά Τζόνσον με 13 πόντους. Από την άλλη πλευρά ο Χάγκινς έκανε ότι περνούσε από το χέρι του αλλά οι 17 προσωπικοί του πόντοι δεν στάθηκαν αρκετοί. Η Ορμανσπόρ έπεσε στο 7-15 ενώ η Τουρκ Τέλεκομ ανέβηκε στην έβδομη θέση με 11-11.

Στο τρίτο παιχνίδι της ημέρας η Μπούρσασπορ πέρασε από την έδρα της Μπουγιουκτσεκμέτσε με 95-77 και παρέμεινε σε τροχιά πλέι οφ με ρεκόρ 10-11 ενώ οι γηπεδούχοι παρέμειναν στις θέσεις το υποβιβασμού με 3-19.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ