17.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Άλμπα Βερολίνου: Έτοιμο το πρόγραμμα των φιλικών (vid)

H προετοιμασία της Άλμπα Βερολίνου έχει ουσιαστικά αρχίσει από χθες. Εξετάσεις και ατομικές προπονήσεις είναι στο πρόγραμμα ως τις 20 Αυγούστου και οι παίκτες έχουν ήδη αρχίσει να δίνουν το "παρών" στο γήπεδο.

Η γερμανική ομάδα ανακοίνωσε και το πρόγραμμα των αγώνων προετοιμασίας που θα δώσει ενόψει της σεζόν 2021-22. Η αρχή θα γίνει με την Μπάκεν Μπέαρς στις 5 Σεπτεμβρίου. Στις 11 και 12 Σεπτεμβρίου θα πάρει μέρος στο τουρνουά Paris European Games στη Γαλλία με τη συμμετοχή ακόμη της Βιλερμπάν, της Αρμάνι Μιλάνο και της Παρί, ομάδας που ανέβηκε φέτος στην κατηγορία των μεγάλων, αλλά δηλώνει και είναι πολύ φιλόδοξη.

Η συνέχεια θα γραφτεί στην Τουρκία και στο Frutti Extra Cup από τις 15 ως τις 18 Σεπτεμβρίου σε ένα τουρνουά στο οποίο θα αγωνιστούν ακόμη οι Νταρουσάφακα, Μπούρσα, Πετκίμ, Μπελεντιγεσί και Γιάλοβασπορ. Το πρώτο επίσημο παιχνίδι της Άλμπα είναι προγραμματισμένο στις 23 Σεπτεμβρίου, για το γερμανικό πρωτάθλημα, με αντίπαλλο τη Βόννη εντός έδρας. Οχτώ μέρες αργότερα (1/10) θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα στην Ισπανία για την πρεμιέρα της Ευρωλίγκας.

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ