24.5 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Άλλη μια βραδιά γηπεδούχων στην Ευρωλίγκα

Οι τέσσερις γηπεδούχοι ήταν νικητές στις ισάριθμες αναμετρήσεις της πρώτης ημέρας της 23ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας.

Ο Ολυμπιακός προσπάθησε πολύ χωρίς τον Βασίλη Σπανούλη στην έδρα της Αναντολού Εφές, αλλά πλήρωσε την επιθετική του αδυναμία και ηττήθηκε 75-65. Αυτή ήταν η τέταρτη διαδοχική αποτυχία για τους «ερυθρόλευκους» οι οποίοι έχασαν το τρένο της τετράδας και θα πρέπει να προσέξουν εφόσον δεν επιθυμούν να μπουν σε περιπέτειες για την πρόκρισή τους στα προημιτελικά. Διαβάστε την επισκόπηση του αγώνα ΕΔΩ.

Στον πρώτο χρονικά αγώνα της ημέρας, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας παρά τις απουσίες των Ντε Κολό και Βοροντσέβιτς έκανε... πλάκα στην Γκραν Κανάρια και τη νίκησε δίχως να δυσκολευτεί ιδιαίτερα με 107-85. Διαβάστε την επισκόπηση του αγώνα ΕΔΩ.

Μεγάλο παιχνίδι έγινε στη Λομβαρδία, με την Αρμάνι Μιλάνο να φτάνει τις τέσσερις σερί διαδοχικές νίκες, λυγίζοντας σ' ένα πολύ κρίσιμο αγώνα τη Μακάμπι Τελ Αβίβ με 87-83. Πλέον η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου έχασε πολύτιμο έδαφος στη μάχη της πρόκρισης, ενώ οι πρωταθλητές Ιταλίας ελπίζουν βάσιμα ότι θα τα καταφέρουν. Διαβάστε την επισκόπηση του αγώνα ΕΔΩ.

Στον «εμφύλιο» της βραδιάς στην Καταλονία, η Μπαρτσελόνα δεν άφησε περιθώρια στην Μπασκόνια και γιόρτασε μαζί με τον κόσμο της όχι μόνο την κατάκτηση του Κόπα ντελ Ρέι, αλλά και μία ακόμα νίκη (77-67) στην Ευρωλίγκα που της επιτρέπει να κυνηγάει την τετράδα. Διαβάστε την επισκόπηση του αγώνα ΕΔΩ.

Την Παρασκευή (22/2) θα διεξαχθούν άλλες τέσσερις αναμετρήσεις. Στη μοναδική με ελληνικό ενδιαφέρον, ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί τη Χίμκι στο ΟΑΚΑ, σ' έναν ακόμα «τελικό» για να μείνει ζωντανός.

Δείτε τη βαθμολογία ΕΔΩ.

Δείτε videos απ' όλες τις αναμετρήσεις:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ