27.8 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Φήμες για Ολυμπιακό και Φογκ (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει κάνει σαφές σε όλους τους τόνους τις τελευταίες ώρες πως ο Ολυμπιακός δραστηριοποιείται πολύ έντονα στην αγορά για να πάρει όχι έναν, αλλά δύο γκαρντ, με δεδομένο ότι οι σοβαροί τραυματισμοί των Βασίλη Σπανούλη και Τέιλορ Ρότσεστι δημιουργούν μεγάλα κενά στην περιφερειακή γραμμή της ομάδας.

Από το πρωί έχει γίνει γνωστό ότι οι "ερυθρόλευκοι" βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση του Σακίλ ΜακΚίσικ, ενός παίκτη ο οποίος είναι σούτινγκ γκαρντ. Mερικές ώρες αργότερα κυκλοφόρησε ένα ακόμα όνομα.

Πρόκειται για τον Κάιλ Φογκ (30, 1,91), τον οποίον πληροφορίες από το Ισραήλ συνδέουν με τον Ολυμπιακό. 

Ο Φογκ είναι ένας πόιντ γκαρντ, ο οποίος τη σεζόν 2016-17 είχε πολύ καλή παρουσία με τη Μάλαγα, κατακτώντας μάλιστα μαζί της το Eurocup. Έκτοτε παίζει στην Κίνα, ωστόσο το λουκέτο που μπήκε πρόσφατα στο κινεζικό πρωτάθλημα λόγω κορονοϊού, τον καθιστά (όπως και πολλούς άλλους καλούς Αμερικανούς παίκτες) διαθέσιμο.

Οι πληροφορίες από το Ισραήλ αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός έχει βάλει στο ραντάρ του τον Φογκ και θα κινηθεί γι' αυτόν, εφόσον δεν καταφέρει να συμφωνήσει με τον Τάιλερ Ένις, ο οποίος θα περιμένει για μερικές ώρες ακόμα πρόταση από το ΝΒΑ.

Μαζί με όλα αυτά τα μεταγραφικά σενάρια που αφορούν τον Ολυμπιακό πάντως, θα πρέπει να έχει κανείς υπόψη του πως βρίσκεται σε ισχύ η απαγόρευση μεταγραφών, που έχει επιβάλει για ένα μήνα στην ομάδα η Ευρωλίγκα. Οι "ερυθρόλευκοι" διαρρέουν ότι αυτό είναι ένα θέμα που μπορεί να διευθετηθεί άμεσα, ωστόσο μέχρι να διευθετηθεί (ή μέχρι να περάσει ο μήνας), ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να κάνει μεταγραφή.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ