18.4 C
Athens
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Φέρνουν Γκασόλ οι Ράπτορς!

Σε μια σπουδαία κίνηση που δείχνει... ετοιμότητα για πρωταθλητισμό προχωρούν οι Ράπτορς, που είναι έτοιμοι να φέρουν τον Μαρκ Γκασόλ στο Τορόντο.

Έτοιμος να γίνει... κάτοικος Καναδά είναι ο Μαρκ Γκασόλ, αφού μοιάζει να έχει βρεθεί η «χρυσή τομή», ώστε να γίνει παίκτης των Ράπτορς. Οι «Πτερόσαυροι» κατάφεραν να πείσουν τους Μέμφις Γκρίζλις, στην τελευταία πρόταση ανταλλαγής που φέρονται να έχουν κάνει και ο Ισπανός είναι ο «εκλεκτός» για την απογείωσή τους, στην πορεία πρωταθλητισμού που ήδη κάνουν στην Ανατολή του ΝΒΑ.

Οι Ράπτορς, λοιπόν, σχεδιάζουν να δώσουν στις «Αρκούδες» τον Γιόνας Βαλαντσιούνας, τον Ντελόν Ράιτ, τον Σι Τζέι Μάιλς κι ένα draft pick δεύτερου γύρουτο 2024, προκειμένου να «προσγειώσουν» σε καναδικό έδαφος έναν εκ των κορυφαίων ψηλών της λίγκας τη δεδομένη στιγμή. Με αυτό τον τρόπο, επιδιώκει μια ακόμη πιο δυναμική παρουσία στη ρακέτα, μέσω της ηγετικής προσωπικότητας του Γκασόλ, κάτι που αποτελεί κοινό στοιχείο με τον Καουάι Λέοναρντ.

Η κίνηση αυτή, φυσικά, αποτελεί και μια απόδειξη στον Λέοναρντ, ότι τον έφεραν το περασμένο καλοκαίρι... για να μείνει και στο Τορόντο έρχεται άλλος αέρας εν όψει playoffs. Και είναι ένας... αέρας πρωταθλητισμού.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ