28.3 C
Athens
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Τρίτωνας : Στη «στρούγκα» του Στρέφη

Ο Τρίτωνας έχει επιστρέψει για τα καλά τα τελευταία χρόνια, έχει καταφέρνει να ενσωματώσει στο είναι της το DNA του νικητή, με αποτέλεσμα να καταφέρει σταδιακά να φτάσει στην Α2 Ανδρών.

Ο Μιχάλης Μιχελάκος κατάφερε από μικρός να μπει στον στίβο της προπονητικής, και να εξελιχθεί με την Αθηναϊκή ομάδα, η οποία αντλεί τεράστια δύναμη από το κλειστό του Στρέφη, το οποίο είναι δύσκολο για κάθε αντίπαλο.

Η τρέχουσα σεζόν ήταν και είναι μεταβατική για τον Τρίτωνα, ο οποίος μετά από πολλά χρόνια προχώρησε σε ολική ανανέωση στο ρόστερ του, με τον Νίκο Κόκκαλη να παραμένει από την περσινή ομάδα. Τα πρώτα παιχνίδια του πριν την διακοπή ήταν αρκετά δύσκολα, με τις ήττες από Ολυμπιακό και Απόλλωνα Πατρών να έρχονται με σχετική ευκολία, με μεγάλο credit να μένει το σπουδαίο διπλό στην Καβάλα.

Προπονητής : Η πορεία του Μιχάλη Μιχελάκου ως αθλητή ολοκληρώθηκε νωρίς, με ένα τραυματισμό να τον αναγκάζει από νεαρή ηλικία να δοκιμάσει στον στίβο της προπονητικής και να πετύχει. Έχοντας την στήριξη και της διοίκησης, πήρε τον Τρίτωνα από τις χαμηλές κατηγορίες της ΕΣΚΑ, και φτιάχνοντας έναν βασικό κορμό την έφερε ως και την Α2. Αυτή η διαδρομή δεν πέρασε απαρατήρητη, με αποτέλεσμα να φτάσει ως τις Εθνικές ομάδες.

Έμψυχο δυναμικό : Σε αυτό δεσπόζουν τρεις πολύ έμπειροι παίκτες, με τον Νίκο Κόκκαλη (18 π., 7,7 ριμπ.) να συνεχίζει στο ρόλο του ηγέτη για δεύτερη στη σειρά σεζόν, ενώ ο Αντώνης Μάντζαρης (13 π.) έφερε την εμπειρία μαζί του. Δυνατός στο παιχνίδι στη ρακέτα και ο Νίκος Τσιώκος (7 π., 7,7 ριμπ.), ενώ έχουν ξεχωρίσει και οι Δημήτρης Παπαδημητρίου (10 π., 7,7 ριμπ.), Δημήτρης Γερομιχαλός (8,7 π., 3,3 ασίστ), Ηλίας Θεοδώρου (6 π., 6,3 ριμπ.) και ο νεαρός Χρήστος Καφέζας (5 π.).

Πρόβλεψη : Στον Τρίτωνα δεν κυριαρχεί το άγχος, άλλα όπως μας έχει συνηθίσει η Αθηναϊκή ομάδα θα μπει σε όλα τα παιχνίδια για να τα διεκδικήσει. Στόχος μια καλή πορεία, και γιατί όχι και η συμμετοχή στην πρώτη οκτάδα.

Για να δείτε το ρόστερ του Τρίτωνα κάντε κλικ ΕΔΩ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ