24 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Το χαλάρωμα πριν από τη μάχη (pics)

Στιγμές χαλάρωσης, μακριά από τα παρκέ, πέρασαν τα μέλη του Ρεθύμνου το βράδυ της Πέμπτης (11/10) στον Καβρό.

Ο Σταύρος Μυκονιάτης και οι παίκτες του, σε ένα ευχάριστο διάλειμμα από την προετοιμασία τους για τον εντός έδρας αγώνες τους με το Λαύριο στο «Μελίνα Μερκούρη» στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Basket League (13/10, 15.45), δείπνησαν στο «Vantaris Palace». Το παρών έδωσαν και μέλη της διοίκησης, με τους Κρητικούς να εκδίδουν και ευχαριστήρια ανακοίνωση για τη θερμή φιλοξενία που έτυχαν από το προσωπικό του ξενοδοχείου και, προσωπικά, την οικογένεια Βανταράκη.

 

Η ανακοίνωση: «Οικογενειακά δείπνησε χθες το βράδυ (11/10) σύσσωμη η ομάδα του Ρέθυμνο Cretan Kings, η οποία έτυχε της θερμής φιλοξενίας της οικογένειας Βανταράκη στο ξενοδοχείο Vantaris Palace στον Καβρό.

Το Ρέθυμνο Cretan Kings προετοιμάζεται πυρετωδώς για να είναι έτοιμο για την αυριανή (13/10) σημαντική αναμέτρηση κόντρα στο Λαύριο, πραγματοποιώντας καθημερινά σκληρές προπονήσεις. Όμως χθες το βράδυ (11/10), μετά την απογευματινή προπόνηση το τεχνικό επιτελείο, οι παίκτες, ο Α’ Αντιπρόεδρος Μανώλης Γιαννούλης, ο Β’ Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής Τάσος Τριαντάφυλλος και τα μέλη του Δ.Σ. Ηρακλής Μανουκαράκης, Γιάννης Καλαϊτζάκης, Σταύρος Καπετανάκης είχαν την ευκαιρία να δειπνήσουν όλοι μαζί στο εστιατόριο του ξενοδοχείου Vantaris Palace, απολαμβάνοντας την άψογη φιλοξενία και τα πλούσια εδέσματα.

Από την πλευρά της ομάδας μας ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης και ο Τεχνικός Διευθυντής Γιώργος Κούμουλος παρέδωσαν μία φανέλα και μία μπάλα μπάσκετ στην οικογένεια Βανταράκη με τις υπογραφές όλων των παικτών.

Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings ευχαριστεί θερμά την οικογένεια Βανταράκη για την εξαιρετική φιλοξενία αλλά και για την πολυετή στήριξη της προσπάθειας της ομάδας μας».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ