28.9 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Το δίλημμα του Απόλλωνα

Πριν ακριβώς από μια δεκαετία ο Απόλλωνας ζούσε παρόμοιες εποχές, όταν την σεζόν 2008-2009 υποβιβάστηκε στην Β' Εθνική, κάτι που δεν θέλουν να ξανά ζήσουν οι «μελανόλευκοι».

Μετά την οδυνηρή εντός έδρας ήττα από το Ψυχικό, ο Απόλλων βρίσκεται με μόλις 2 νίκες σε 9 αγωνιστικές, και μπορεί να απέχει μόλις μια νίκη από τις θέσεις που οδηγούν στον άμεσο υποβιβασμό, αλλά έχοντας ηττηθεί με βαριά διαφορά στην Καβάλα, καλείται να έχει στραμμένα τα νώτα του και προς αυτή την κατεύθυνση. Έχοντας ηττηθεί εντός από Κόροιβο, Αμύντα και Ψυχικό, αυτόματα θέλει να αποφύγει αυτές τις ομάδες αν βρεθεί στα πλέι άουτ, ενώ για να μην χαθεί η σεζόν χρειάζεται πλήρη ανασύνταξη.

Η απογοήτευση που κυριαρχεί μετά την ήττα από το Ψυχικό έχει φέρει δεύτερες και τρίτες σκέψεις, που αφορούν κυρίως το πως θα στελεχωθεί το τεχνικό τιμ, καθώς οι αλλαγές στο ρόστερ με τον ερχομό τον Στεφανίδη και Καζαρνόφσκι έχουν γίνει. Ο Κώστας Δελέγκος, ο οποίος αντικατέστησε τον Νίκο Βουρνά, αποτελεί εργάτη του συλλόγου, υπεύθυνο στις υποδομές της ομάδας, αλλά σίγουρα δείχνει να χρειάζεται στήριξη. Την περσινή σεζόν στα πλέι οφς, όπου δεν υπήρχε και ιδιαίτερο άγχος, δίπλα του βρέθηκε ο Θανάσης Γιαπλές, και πλέον καλούνται στον Απόλλωνα να δούνε αν θα συνεχίσουν με τον ίδιο πρώτο, αν θα πάνε σε λύση όπως η περσινή ή αν θα πάρουν άλλον πρώτο προπονητή. Προς το παρών οι γνώμες είναι διχασμένες με τον καιρό να περνάει απειλητικά...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ