17.6 C
Athens
Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου, 2024

Τζόρνταν: «Άλλο τα ρεκόρ, άλλο να παίρνεις έξι τίτλους»

Χάρντεν και Ουέστμπρουκ δε σταματούν να... σπάνε τα κοντέρ και ο Μάικλ Τζόρνταν τοποθετήθηκε για τα κατορθώματά τους, τονίζοντας πως περισσότερο θα αξίζουν όλα αυτά, αν πάρουν και τίτλους.

Οι ατομικές διακρίσεις... χρόνων και χρόνων, αρχίζουν και καταρρίπτονται με ιδιαίτερη ευκολία στο ΝΒΑ σήμερα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, είναι τα 30 ματς με περισσότερους των 30 πόντων του Τζέιμς Χάρντεν, ή οι 10 συνεχόμενοι αγώνες με triple double του Ράσελ Ουέστμπρουκ, με τους ηγέτες των Ρόκετς και Θάντερ αντίστοιχα να συνεχίζουν να κάνουν... θαύματα.

Υπάρχει, όμως, σε κάθε νόμισμα και η άλλη όψη και αυτήν πρεσβεύει ο Μάικλ Τζόρνταν. Ο ιδιοκτήτης των Χόρνετς και κορυφαίος παίκτης όλων των εποχών στο μπάσκετ, ήθελε να στείλει το δικό του μήνυμα, επισημαίνοντας πως τα πρωταθλήματα, είναι αυτά που μένουν στο τέλος. «Δείχνει την πρόοδο του πρωταθλήματος. Αισθάνομαι περήφανος για τον τρόπο που αγωνίζονται διότι αφήνουν το δικό τους σημάδι κάτι που βοηθάει το ΝΒΑ. Τι είναι πιο δύσκολο, όμως, για έναν παίκτη; Τα έξι πρωταθλήματα από κάθε πλευρά», σχολίασε για τις επιτυχίες του «Μούσια» και του «RW» ο «Air» και τους προέτρεψε καλύτερα να «κυνηγούν»... το δαχτυλίδι από τα ρεκόρ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ