23.2 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Τέλος και τυπικά ο Βόβορας

Παρελθόν για τον πάγκο του Παναθηναϊκού αποτελεί κι επίσημα από τη Δευτέρα (4/1) ο Γιώργος Βόβορας.

Η ήττα στο Λαύριο αποτέλεσε το «κύκνειο άσμα» του στην άκρη του πάγκου των «πράσινων» από τους οποίους αποχωρεί, τρεις μήνες μετά το πρώτο τζάμπολ της σεζόν.

Ο 43χρονος προπονητής αφήνει το «τριφύλλι» στην 16η θέση της βαθμολογίας της Ευρωλίγκας με ρεκόρ 5-11, αλλά και στη 2η θέση της Basket League με 7-1.

Πλέον οι πρωταθλητές Ελλάδας θα κινηθούν άμεσα για τον αντικαταστάτη του, αν και στα προσεχή παιχνίδια θα πορευτούν με υπηρεσιακό τεχνικό τον Θανάση Γιαπλέ

Το απόγευμα της Δευτέρας (4/1) ο κόουτς Βόβορας βρέθηκε στο ΟΑΚΑ κι αποχαιρέτησε τους -πρώην- παίκτες του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Γιώργο Βόβορα.
Ευχαριστούμε θερμά τον Γιώργο για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσέφερε στον Σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια, κατά τα οποία υπήρξε μέλος της οικογένειάς μας. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Ο Γιώργος Βόβορας δήλωσε σχετικά: «Θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω την οικογένεια του Παναθηναϊκού, της οποίας νιώθω μέλος, έπειτα από τα όσα έζησα εδώ όλα αυτά τα χρόνια. Κρίναμε πως για το καλό του Συλλόγου έπρεπε να πάρουμε αυτήν την απόφαση. Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα στην ομάδα. Εύχομαι καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στον Παναθηναϊκό».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ