18.9 C
Athens
Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024

Αβέβαιο το μέλλον Βόβορα στον Παναθηναϊκό

Η ήττα -και η εικόνα αποσύνθεσης- του Παναθηναϊκού στο Λαύριο είναι πιθανό να φέρει εξελίξεις, με το ενδεχόμενο απομάκρυνσης του Γιώργου Βόβορα από την τεχνική ηγεσία να είναι ορατό.

Από την αρχή της σεζόν ήταν δεδομένο ότι οι «πράσινοι» δεν είχαν καμία διάθεση να προχωρήσουν σε βιαστικές αποφάσεις κρίνοντας αυστηρά με βάση τα αποτελέσματα.

Άλλωστε ο πήχης την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο είναι δεδομένο ότι έχει τοποθετηθεί πολύ χαμηλότερα σε σχέση με προηγούμενες χρονιές, καθώς οι συνθήκες είναι εξαιρετικά δύσκολες μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, αλλά και λόγω των προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί λόγω Covid-19.

Έτσι λοιπόν οι «βαριές» ήττες στην Ευρωλίγκα δεν δημιούργησαν «τριγμούς» και η στήριξη στο πρόσωπο του Γιώργου Βόβορα ήταν δεδομένη.

Το 2021 όμως ξεκίνησε με το χειρότερο δυνατό τρόπο, καθώς το «τριφύλλι» δεν έχασε απλά, αλλά διασύρθηκε από το Λαύριο, πραγματοποιώντας ένα αποκαρδιωτικό δεύτερο ημίχρονο στο οποίο δέχτηκε -από την εξαιρετική ομάδα του Χρήστου Σερέλη- 61 πόντους!

Η εικόνα του Παναθηναϊκού ήταν τέτοια που έβαλε σκέψεις στους διοικούντες για αλλαγές. Από τη στιγμή που ριζικές αλλαγές στο ρόστερ μοιάζουν αδύνατες, η θέση του Γιώργου Βόβορα κρίνεται επισφαλής. Άλλωστε και ο ίδιος ο Έλληνας τεχνικός -ο οποίος ζήτησε συγγνώμη μετά την ήττα στο Λαύριο- φαίνεται να μην ελέγχει πλήρως την κατάσταση.

Η Δευτέρα (4/1) είναι μία κρίσιμη μέρα λοιπόν στο «πράσινο στρατόπεδο» και θα φανεί αν θα υπάρξει αλλαγή στην τεχνική ηγεσία για να χρησιμοποιηθεί ως «ηλεκτροσόκ» ή οι πρωταθλητές Ελλάδας θα συνεχίσουν ως έχουν. Μάλιστα ακολουθούν δύο σημαντικά παιχνίδια με τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης στο ΟΑΚΑ (7/1), για την πρεμιέρα του δευτέρου γύρου της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας αλλά και με την ΑΕΚ για την Basket League.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ