20.7 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Τέλος εποχής για Μάντζαρη (pic)

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελεί κι επίσημα ο Βαγγέλης Μάντζαρης, με την «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ να ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας τους.

Ήταν γνωστό πως ο 29χρονος γκαρντ δεν θα συνεχίσει στους Πειραιώτες, παρότι είχε συμβόλαιο και για την καινούρια αγωνιστική περίοδο. Το τέλος της συνεργασίας των δύο πλευρών ήρθε και τυπικά το Σάββατο (20/07), με τον Ολυμπιακό να ευχαριστεί τον παίκτη για όλα όσα πρόσφερε από το 2011 στην ομάδα και να του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του, που θα τον βρει στο Καζάν για λογαριασμό της Ούνικς του Δημήτρη Πρίφτη.

Η ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Βαγγέλη Μάντζαρη. Στα οκτώ χρόνια της κοινής μας πορείας καταφέραμε να γράψουμε ιστορία και να πανηγυρίσουμε δύο Ευρωλίγκες (2012, 2013), τρία Πρωταθλήματα Ελλάδος (2012, 2015, 2016) και ένα Διηπειρωτικό Κύπελλο (2013). Για αυτές τις επιτυχίες, αλλά και για όλα όσα πρόσφερες συνολικά στην ομάδα σε ευχαριστούμε από καρδιάς και σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας σου».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ