23.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Πάει Καζάν ο Μάντζαρης

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης δεν πρόκειται να συνεχίσει στον Ολυμπιακό, αλλά δεν αγχώνεται για τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, αφού έχει ήδη έρθει σε συμφωνία με την Ούνικς Καζάν.

Ο 29χρονος γκαρντ, που βρίσκεται στους «ερυθρόλευκους» από το 2011 έχοντας πανηγυρίσει μεταξύ άλλων δύο τίτλους στην Ευρωλίγκα και τρία πρωταθλήματα Ελλάδας, υπέγραψε το καλοκαίρι του 2017 συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών, αλλά δεν θα συνεχίσει στους Πειραιώτες και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να λήξουν πρόωρα τη συνεργασία τους, με το μόνο που απομένει πλέον για να ολοκληρωθεί κι επίσημα η κοινή πορεία τους να είναι η σχετική ανακοίνωση από την ΚΑΕ.

Ο διεθνής γκαρντ, μάλιστα, έχει ήδη βρει πού θα συνεχίσει στην καριέρα του. Η Ούνικς Καζάν του πρόσφερε συμβόλαιο ενός έτους, με οψιόν ανανέωσης για ακόμα έναν (1+1), κι εκείνος φέρεται να έχει ήδη απαντήσει θετικά. Αυτό, άλλωστε, τόνισε στην εφημερίδα «Izvestia» ο πρόεδρος του ρωσικού συγκροτήματος, Γεβγκένι Μπογκάτσεφ. «Συμφωνήσαμε να υπογράψουμε συμβόλαιο με το Βαγγέλη Μάντζαρη. Ο Δημήτρης Πρίφτης τον ήθελε πραγματικά τη νέα σεζόν», ανέφερε σχετικά.

Στο δημοσίευμα προστίθεται πως στην Ούνικς Καζάν, που την καινούρια σεζόν θα παίξει στο Eurocup εκτός από τη VTB League, θεωρούν πως δεν θα έχει πρόβλημα προσαρμογής, καθώς πέραν του ελληνικού τεχνικού επιτελείου έχουν στις τάξεις τους και τον Κώστα Καϊμακόγλου. «Ήθελε να συνεχίσει να παίζει στην ομάδα και ο προπονητής έκρινε πως είναι ακόμα χρήσιμος. Θα μείνει με λιγότερα χρήματα», συμπλήρωσε για τον 35άχρονο φόργουορντ/σέντερ, που βρίσκεται στους «πράσινους» από το 2012, ο Γεβγκένι Μπογκάτσεφ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ