16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Συνεχίζουν μαζί Ουόλτον και Κινγκς

Δεν θα χάσει την θέση του στον πάγκο των Σακραμέντο Κινγκς τελικά ο Λουκ Ουόλτον, όπως ξεκαθάρισε ο νέος general manager των «βασιλιάδων» Μόντε ΜακΝερ, υποστηρίζοντας ότι θα παραμείνει και την επόμενη σεζόν ο Αμερικανός τεχνικός.

Η κακή πορεία των Κινγκς τα τελευταία χρόνια και οι άσκοπες προσπάθειες να μπουν στα πλέι οφ της Δύσης οδήγησαν τον Βλάντε Ντίβατς προς την πόρτα της εξόδου με κύριο λόγο τις λάθος επιλογές του στα draft.

Παρά την έντονη φημολογία περί απόλυσης και του Λουκ Ουόλτον από τους Κινγκς λόγω της μη επίτευξης των φετινών στόχων με βάση το ελπιδοφόρο και νεανικό ρόστερ που διέθεταν, εν τέλει ο νέος general manager του οργανισμού, Μόντε ΜακΝερ, έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

«Τον έχω γνωρίσει εδώ και μερικές ημέρες και είχαμε καλές επαφές. Έχω ακούσει σπουδαία λόγια. Μέχρι ώρας θεωρώ ότι υπάρχει πολύ καλή σχέση. Ο Λουκ θα είναι ο προπονητής μας και την ερχόμενη σεζόν. Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που δουλεύω μαζί του. Θεωρώ ότι είμαστε στην ίδια ευθεία, όσον αφορά το όραμά μας και ανυπομονούμε να το εφαρμόσουμε».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ