23.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Στη Εuroleague και τη Βιλερμπάν ο Μπέρι! (pic)

To ταλέντο του Ντέβιον Μπέρι στην επίθεση δεν άργησε να αναγνωριστεί και ο άλλοτε παίκτης του Πανιωνίου και του Κολοσσού ανακοινώθηκε από τη Βιλερμπάν μέχρι το τέλος της σεζόν και θα αγωνιστεί γα πρώτη φορά στην καριέρα του στη διοργάνωση της Euroleague.

Ο Αμερικανός γκαρντ δεν έμεινε για πολύ καιρό στο πρωτάθλημα της VTB League με τη φανέλα της Ενισέι και μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις του με τη ρωσική ομάδα έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του και υπέγραψε με την πρωταθλήτρια Γαλλίας, Βιλερμπάν.

Η κατάσταση στην ομάδα του Ζβέζνταν Μίτροβιτς μυρίζει μπαρούτι και μετά το χαμένο κύπελλο Γαλλίας από την Ντιζόν και τη φυγή του Εντουίν Τζάκσον φαίνεται θα υπάρξουν αλλαγές στο ρόστερ ενώ φαίνεται να προέκυψε επεισόδιο ανάμεσα στον Αντουάν Ντιό και τον Μαυροβούνιο τεχνικό.

Ο Ντέβιον Μπέρι τη φετινή σεζόν πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με την Ενισέι σημειώνοντας 18,1 πόντους, 3,1 ριμπάουντ και 3,0 ασίστ κατά μέσο όρο ενώ κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας είχε πετύχει 23 πόντους.

Σύντομα θα επιστρέψει στην Ελλάδα, καθώς θα ενσωματωθεί στην αποστολή της Βιλερμπάν για τον προσεχές αγώνα με τον Ολυμπιακό την Πέμπτη.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ