18.3 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Στην Αθήνα ο Χάντερ!

Όπως αναμενόταν, ο Βινς Χάντερ έφτασε στην Αθήνα προερχόμενος από το Μέμφις το πρωί της Δευτέρας και από τη στιγμή που πάτησε το πόδι του στο αεροδρόμιο "Ελ. Βενιζέλος", η ΑΕΚ επιδόθηκε σε έναν αγώνα δρόμου. Κατ' αρχάς για να ολοκληρώσει τη συμφωνία μαζί του, στη συνέχεια για να περάσει από όλες τις ιατρικές εξετάσεις και το drug test και τέλος για να ενημερώσει μέσω της ΕΟΚ την αμερικανική ομοσπονδία να στείλει στην Ελλάδα το letter of clearance.

Όλα αυτά για να μπορέσει ο Αμερικανός να είναι διαθέσιμος για τον αγώνα με τη Στρασμπούρ προκειμένου απλώς να συμπληρώσει τη 12άδα, καθώς με την απουσία του τραυματία Ελόνου υπάρχει κενό. Φαντάζει πάντως δύσκολο όλα αυτά να γίνουν έγκαιρα, καθώς μάλιστα μέχρι κάποια στιγμή το βράδυ της Δευτέρας δεν είχε ολοκληρωθεί καν η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών και δεν είχαν μπει οι υπογραφές στα συμβόλαια. Μάλιστα ο παίκτης δεν πήγε καν στην τελευταία προπόνηση πριν από το παιχνίδι με τη Στρασμπούρ, αφού δεν είχε υπογράψει ακόμα το συμβόλαιό του. 

Σε κάθε περίπτωση η απόκτηση του Βινς Χάντερ αναμένεται να ανακοινωθεί το αργότερο το πρωί της Τρίτης και ο Αμερικανός να κάνει το ντεμπούτο του στον αγώνα του Σαββάτου με τα Τρίκαλα για το πρωτάθλημα. Αν τελικά συμπεριληφθεί στη 12άδα του σημερινού αγώνα, θα είναι έκπληξη.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ