17.9 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Μπελάς με Ελόνου!

Πάνω που ο Ντράγκαν Σάκοτα είχε πάρει την απόφαση να τον αντικαταστήσει, ο Τσινέμελου Ελόνου τραυματίστηκε στο γόνατο και θα μείνει αρκετό καιρό εκτός δράσης! Όπως ενημέρωσε επισήμως η ΚΑΕ, ο Αμερικανός σέντερ υπέστη ρήξη οπίσθιου έσω μηνίσκου και θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση, πράγμα που σημαίνει ότι τίθεται νοκ άουτ για τις επόμενες τουλάχιστον 25 ημέρες.

Αυτό θα μπορούσε να είναι καλό νέο για την ΑΕΚ, δεδομένου ότι έχει κινήσει τις διαδικασίες να τον αντικαταστήσει, αλλά δεν είναι και τόσο. Για δύο λόγους: α) Ο Ελόνου δεν θα παίξει την Τρίτη κόντρα στην Στρασμπούρ και η Ένωση θα παραταχθεί απέναντι σε μια ομάδα που είναι δυνατή στους ψηλούς, με την παρουσία κυρίως του Μπίλαν, με έναν σέντερ λιγότερο. β) Αν ήταν εξ αρχής δύσκολη υπόθεση η λύση της συνεργασίας του Ελόνου, που δεσμεύεται με την Ένωση με κλειστό συμβόλαιο, τώρα γίνεται ακόμα δυσκολότερη. Διότι λογικά ο Αμερικανός δεν είναι τόσο αφελής να μπει σε συζητήσεις για τη λύση του συμβολαίου του τώρα που δεν μπορεί να παίξει μπάσκετ και δεν μπορεί να βρει άλλη ομάδα.

Και μέσα σε όλα αυτά υπάρχει και η συμφωνία με τον Βινς Χάντερ, η οποία θα πρέπει πλέον να δούμε αν και πότε θα ενεργοποιηθεί, διότι στην ΑΕΚ τηρούν μια περίεργη μυστικότητα γύρω από το θέμα. Υποτίθεται ότι ο Αμερικανός αναμενόταν σήμερα Δευτέρα στην Αθήνα, αλλά από το πρωί κανείς στην ΑΕΚ δεν προθυμοποιείται να επιβεβαιώσει αν πράγματι ήρθε, θα έρθει ή δεν θα έρθει. Περίεργα πράγματα...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ