23.4 C
Athens
Σάββατο, 12 Οκτωβρίου, 2024

Σοκ για Σέλτικς, τέλος η σεζόν για Ίρβινγκ!

Η φετινή ατυχία των Σέλτικς γράφει ιστορία, αφού στα playoffs του ΝΒΑ δε θα παίξουν ούτε με τον ηγέτη τους, Κάιρι Ίρβινγκ.

Τα προβλήματα των Μπόστον Σέλτικς, μοιάζουν έτοιμα να τους «λυγίσουν», όσο κι αν οι ίδιοι έχουν φανεί τρομερά σκληροτράχηλοι σε πολλές καταστάσεις στο φετινό ΝΒΑ. Κι αυτό, γιατί όχι μόνο έχουν χάσει από την αρχή της σεζόν τον Γκόρντον Χέϊγουορντ, αλλά όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ του ESPN, ο Κάιρι Ίρβινγκ επίσης δε θα καταφέρει να ενισχύσει την ομάδα του στο εξής, με τον τραυματισμό του να τον θέτει πλήρως νοκ άουτ. 

Ο ηγέτης των «Κελτών», είχε υποβληθεί σε επέμβαση στο γόνατο στις 24 Μαρτίου και τότε είχαν άπαντες αποφανθεί, ότι θα ήταν παρών στην postseason, ώστε να προσπαθήσει το σύνολο του Μπραντ Στίβενς, με την πρόσθεση και των υπολοίπων (πλην Χέϊγουορντ και Τάις), να διεκδικήσει τον τίτλο στην Ανατολική Περιφέρεια. Τα σχέδια τους, όμως, μοιάζουν να αλλάζουν σε δραματικό βαθμό, με τα νέα να μην είναι καλά τελικά για τον Ίρβινγκ. Κάπως έτσι, γίνεται πολύ δύσκολο το έργο τους και δε θα ήταν υπερβολικό να πούμε, πλέον, ότι ενδεχόμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Ανατολή θα ισοδυναμεί με «θαύμα», ενώ ίσως να πρέπει να κοιτάζουν το πώς θα παρουσιαστούν την επόμενη σεζόν, όταν οι Ίρβινγκ-Χέϊγουορντ θα είναι έτοιμοι να αγωνιστούν.

Οι κινήσεις των «τριφυλλοφόρων», πάντως, ήταν άμεσες, αποκτώντας για την περιφερειακή τους γραμμή τον 30χρονο Τζόναθαν Γκίμπσον. Ο Αμερικανός γκαρντ αγωνίστηκε για τελευταία φορά στο κινεζικό πρωτάθλημα με την φανέλα της Τσινγκντάο, με την οποία μετρούσε 33.7 πόντους κατά μέσο όρο ανά παιχνίδι. Ο Μπραντ Στίβενς ελπίζει, ότι θα αποτελέσει μία ανακούφιση για την ομάδα, εν όψει των αποστολών της στα playoffs.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ