24.5 C
Athens
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

Σε κλίμα ενθουσιασμού η παρουσίαση του Μανδραϊκού (pics)

Στο νέο πνευματικού κέντρο του Δήμου Μάνδρας έλαβε χώρα η επίσημη παρουσίαση του Μανδραϊκού, παράλληλα με τη βράβευση των χορηγών του.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε πλήθος κόσμου, με τον πρόεδρο Μελέτη Παπανικολάου να αναφέρεται στην ομιλία του στις θυσίες που έγιναν για να φθάσει η ομάδα στη Β’ Εθνική. Ο αρχηγός Νίκος Ψηλέας, από την πλευρά του, στάθηκε στους φιλόδοξους αγωνιστικούς στόχους, καθώς και στις ιδανικές συνθήκες λειτουργίας που κυριαρχούν στη Μάνδρα, ενώ η δήμαρχος Μάνδρας-Ειδυλλίας Ιωάννα Κριεκούκη ανέφερε πως είναι υποχρέωση της εκάστοτε δημοτικής Αρχής να στηρίζει με όλες τις δυνάμεις τους αθλητικούς συλλόγους της περιοχής.

Η ανακοίνωση: «Στην κατάμεστη αίθουσα του νέου πνευματικού κέντρου Μάνδρας υπό την αιγίδα του Δήμου Μάνδρας Ειδυλλίας Ερυθρών έγινε η παρουσίαση της ανδρικής ομάδας του τμήματος καλαθοσφαίρισης του ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΥ καθώς και η βράβευση των χορηγών της ομάδας. Στην εκδήλωση μας τίμησαν με την παρουσία τους η Δήμαρχος Μάνδρας Ειδυλλίας Ερυθρών κ. Κριεκούκη Ιωάννα, ο πρώην Βουλευτής Περιφέρειας Αττικής κ. Καντερές Νικόλαος, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μάνδρας Ειδυλλίας Ερυθρών κ. Στάθη Ερασμία,ο Αντιδήμαρχος Μάνδρας Ειδυλλίας Ερυθρών κ. Ρόκας Περικλής, η Πρόεδρος του Δ.Ο.Κ.Α.Π κ. Νερούτσου Αλεξία, οι πρόεδροι πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής εκπαίδευσης κ. Παπακωνσταντής Μελέτης και Δούκας Αναστάσιος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Τώρος Αθανάσιος, η αντιδήμαρχος Ελευσίνας κ. Βασιλείου Μαρία, ο πρόεδρος της Νεανικής Εστίας Μεγαρίδος κ. Ζάλης Αθανάσιος, ο ταμίας του Τρίτωνα κ. Λούπας Στέλιος,ο γενικός αρχηγός του Γ.Α.Σ.Μ κ. Τζαβαρής Σπύρος, η πρόεδρος της ένωσης ποντίων και φίλων Μάνδρας οι 《Διόσκουροι》 κ. Παρασκευοπούλου Βαρβάρα, η Διευθύντρια Γενικού Λυκείου Μάνδρας κ. Μαρούγκα Αιμιλία, ο εκπρόσωπος του Μανδραϊκου τμήματος ποδοσφαίρου κ. Πέτρου Κώστας, ο στρατιωτικός ιατρός του πολεμικού ναυτικού κ. Παπανικολάου Νίκος, ο εκπρόσωπος των Ελληνικών Πετρελαίων κ. Καλαφατάκης Γιώργος, ο πρόεδρος της Nickan κ. Ανδριόπουλος Νίκος, η καθηγήτρια χορού κ. Κωτάκη Πάολα, ο εκπρόσωπος του WABL κ. Χαιμαλάς Τάσος, ο καλαθοσφαιριστής κ. Μπάρλος Νίκος, ο πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων Γυμνασίου Μάνδρας κ. Πέππας Ιωάννης και η αμαζόνα κ. Κούπενου-Ράπτη Ευαγγελία.

 Η εκδήλωση ξεκίνησε με ομιλία του Προέδρου του Τμήματος Καλαθοσφαίρισης του Μανδραϊκού κ. Παπανικολάου Μελέτη ο οποίος αναφέρθηκε στις προσωπικές θυσίες τόσο προσωπικά όσο και στην συνεχή και αδιάκοπη προσπάθεια των μελών της διοίκησης να φτάσει η ομάδα μας σε αυτό το επίπεδο. Ο πρόεδρος τόνισε ότι ο Μανδραϊκός χρειάζεται την στήριξη όλων μας πιο πολύ όσο ποτέ. Τέλος αναφέρθηκε στην άριστη συνεργασία με την Δήμαρχο και στην ολόπλευρη στήριξη της δημοτικής αρχής. Στη συνέχεια του λόγο πήρε η Δήμαρχος κ.Κριεκούκη η οποία ανέφερε ότι είναι υποχρέωση της εκάστοτε δημοτικής αρχής να στηρίζει με όλες τις δυνάμεις τους αθλητικούς συλλόγους και αφού ευχαρίστησε τους χορηγούς για την στήριξή τους στην ομάδα στη δύσκολη οικονομικά εποχή που διανύουμε έκανε έκκληση στον καθένα να στηρίξει το εγχείρημα με τις μικρές η μεγάλες του δυνάμεις.

Στη συνέχεια η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του Μανδραϊκού Τμήμα Καλαθοσφαίρισης και συντονίστρια της βραδιάς κ. Παπαστάμου Χρύσα έκανε ένα μίνι απολογισμό των δράσεων της διοίκησης την αγωνιστική περίοδο που μας πέρασε καθώς και συγκεκριμένους στόχους δράσεων για την νέα αγωνιστική περίοδο. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην στήριξη και στην ευαισθησία της Δημάρχου για τα έργα υποδομής που έγιναν στο 1ο κλειστό Γυμναστήριο Μάνδρας (τοποθέτηση νέας κερκίδας, στεγανοποίηση, αγορά δυο σύγχρονων μπασκετών για τις ακαδημίες), αλλά και για τα σημαντικά έργα που είναι προγραμματισμένα να γίνουν σε σύντομο χρονικό διάστημα (αλλαγή στέγης με χρηματοδότηση της περιφέρειας, νέα κερκίδα φιλοξενούμενων).Σε κλίμα ενθουσιασμού έγινε παρουσίαση της ανδρικής ομάδας με τον αρχηγό της ομάδας Νίκο Ψηλέα να δηλώνει για τους φιλόδοξους αγωνιστικούς στόχους καθώς και για τις ιδανικές συνθήκες λειτουργίας της ομάδας.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με απονομή τιμητικής πλακέτας για την σημαντική προσφορά τους στην ομάδα, στην δικηγόρο κ. ΠΟΛΥΞΕΝΗ ΣΚΟΡΔΑ και στον επιχειρηματία κ. ΝΙΚΟΛΑΟ ΓΑΣΤΕΡΑΤΟ. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με απονομές σε όλους τους χορηγούς της ομάδας με την μπλε ψηφιακή εμφάνιση που θα αγωνίζεται η ανδρική μας ομάδα την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 να είναι τοποθετημένη σε ένα εντυπωσιακό κάδρο. Μετα το πέρας της εκδήλωσης δόθηκε κέρασμα στους παρευρισκόμενους».

https://www.facebook.com/mandraikosbasketball/posts/498857110507081



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ