17.7 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Αυτός είναι ο νεανικός Μανδραϊκός

Ολικό λίφτινγκ επιχείρησε ο Μανδραϊκός, ο οποίος στρέφεται σε ένα νεανικό μοντέλο, θέλοντας να αλλάξει εντελώς την φιλοσοφία του.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι ο μεγαλύτερος σε ηλικία παίκτης της ομάδας της Δυτικής Αττικής θα είναι ο 22χρονος σέντερ, Διονύσης Τάταρης, ο οποίος θέλει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα, μεταγραφή για την οποία σας είχε ενημερώσει το basketa.gr, ενώ δίπλα του στην ρακέτα θα είναι ο 21χρονος Χάρης Λιούνης.

Προπονητής ανέλαβε ο Σπύρος Σταθούλης, σε μια νέα αποστολή για τον ίδιο, ενώ από το περσινό ρόστερ παρέμειναν ο 21χρονος γκαρντ, Βίκτωρας Γκουαλτιέρι, ο Δημήτρης Παπανικολάου και o νεαρός Σιδέρης, ο οποίος είχε δυο συμμετοχές την περσινή ομάδα.

Στη συνέχεια θα αγωνιστούν μια σειρά από παίκτες που ξεπήδησαν από τον Πανιώνιο, όπως ο 21χρονος γκαρντ, Ανδρέας Ρουμελιώτης, ο οποίος τα δυο τελευταία χρόνια βρέθηκε στην Α2 και στο Ψυχικό, αλλά και οι Παντελής Κοψιάς (γκαρντ, 22 ετών), Χρήστος Αλεξανδρόπουλος (22 ετών), οι οποίοι πέρυσι βρέθηκαν στον Κρόνο Αγίου Δημητρίου.

Και ο 19χρονος φόργουορντ, Άγγελος Γραμματικός (2,02) αγωνίστηκε στον Πανιώνιο, για να μετακομίσει στον Ήφαιστο Λήμνου και πέρυσι να έχει 12 συμμετοχές στην Β' Εθνική με τον Δούκα, ενώ το ίδιο έκανε και ο 18χρονος, Δημήτρης Κουμάνταρος. Μαζί και οι νεαροί Νικολακόπουλος και Καραγιάννης, για να συμπληρώσουν το ρόστερ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ