22.7 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Πρεμιέρα στην Πάτρα για τον Προμηθέα

Το «Δημήτρης Τόφαλος» έχει «φορέσει» τα καλά του κι ετοιμάζεται να υποδεχθεί το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του Προμηθέα Πατρών στο Eurocup.

Μετά την άνετη νίκη της πρεμιέρας επί ισραηλινού εδάφους, απέναντι στη Μακάμπι Ρισόν, οι Αχαιοί θα αγωνιστούν μπροστά στο κοινό τους κόντρα στην ισχυρή Μονακό, σε ένα ματς που ίσως αποδειχθεί κρίσιμο εν όψει της συνέχειας. Ο Μάκης Γιατράς και οι παίκτες του θέλουν να παραμείνουν αήττητοι στο «σπίτι» τους κι ελπίζουν να τα καταφέρουν κόντρα στους Μονεγάσκους έχοντας στο πλευρό τους και τη δυναμική στήριξη των φιλάθλων τους.

Όπως οι Πατρινοί, έτσι και οι παίκτες του Σάσα Ομπράντοβιτς ξεκίνησαν με νίκη φέτος τη διοργάνωση, απέναντι στην Ανδόρα εντός έδρας. Παραμένουν αήττητοι και εντός συνόρων, έχοντας κάνει το «τρία στα τρία» στο γαλλικό πρωτάθλημα κόντρα στην Γκραβελίν, τη Ροάν και τη Σαλόν Σαονέ, ενώ έχουν επικρατήσει και στο μοναδικό ματς που έχουν δώσει για το Κύπελλο Γαλλίας, με αντίπαλο τη Λε Μαν. Η ψυχολογία τους είναι στα ύψη, αλλά η ελληνική ομάδα θα επιχειρήσει να βάλει «φρένο» στην πορεία τους.

Ο Μάκης Γιατράς έχει όλους τους παίκτες του στη διάθεσή του και θα επιλέξει τη δωδεκάδα του από τους Ολεξάντρ Λίποβι, Λάνγκστον Χολ, Οκτάβιους Έλις, Λεωνίδα Κασελάκη, Δημήτρη Κατσίβελη, Τσέις Φίλερ, Ρόμπερτ Λόουερι, Κρις Μπαμπ, Γιώργο Μπόγρη, Δημήτρη Αγραβάνη, Χρήστο Καφέζα, Λευτέρη Μαντζούκα, Περικλή Κουρουπάκη, Λεωνίδα Κολιό και Νάσο Μαντζούκα. Χωρίς προβλήματα ταξίδεψε στην αχαϊκή πρωτεύουσα και η Μονακό. Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Ρόμπερτ Βικλίτσκι (Τσεχία), Μόριτζ Ράιτερ (Γερμανία) και Έντουαρντ Ουντιάνσκι (Μ. Βρετανία).

Το πρόγραμμα (09/10):

Α’ Όμιλος
19.30 Προμηθέας Πατρών-Μονακό Novasports 1HD
21.15 Ανδόρα-Ουλμ Novasports 2HD
22.15 Βίρτους Μπολόνια-Μακάμπι Ρίσον Novasports 1HD

Β’ Όμιλος
Παρτιζάν-Τόφας 93-80
20.00 Λοκομοτίβ Κουμπάν-Βενέτσια Novasports 3HD
21.45 Λιμόζ-Ρίτας Βίλνιους

Γ’ Όμιλος
Νταρουσάφακα-Ναντέρ 72-65
Μπανταλόνα-Μπρέσια 81-68
19.00 Ούνικς Καζάν-Ολίμπια Λιουμπλιάνα Novasports 2HD

Δ’ Όμιλος
19.30 Γαλατάσαραϊ-Όλντενμπουργκ
20.30 Γκντίνια-Μάλαγα
20.45 Μπούντουσνοστ-Τρέντο



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ