20.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

«Πράσινη» απογοήτευση, ρωσοτουρκική επιδρομή (vids)

Σε άλλη μια αγωνιστική της Ευρωλίγκα ο Παναθηναϊκός ήταν απογοητευτικός και η 10η αγωνιστική δεν άρχισε καλά για τα ελληνικά χρώματα, την ίδια στιγμή που ΤΣΣΚΑ και Εφές έδειχναν σε έδρες αντιπάλων ποιοι είναι τα αφεντικά.

Ο Παναθηναϊκός για ακόμη μια φορά δε στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, με μια ομάδα που ήταν στα κυβικά του, την Μπασκόνια, να τον κάνει «φύλλο και φτερό» με 93-72. Οι παίκτες του Γιώργου Βόβορα... χάθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο, όπως συνέβη και στη Βαλένθια, δείχνοντας πως το καράβι... στραβά αρμενίζει και χρειάζονται σκληρές αποφάσεις, για να αλλάξει η πορεία του.

Στον πρώτο χρονικά αγώνα της αγωνιστικής, η Εφές ήταν... αυτή που έχουμε συνηθίσει, «διαλύοντας» με 105-77 την Χίμκι. Αν, άλλωστε, βρουν ρυθμό οι παίκτες του Εργκίν Αταμάν, είναι σχεδόν ασταμάτητοι και το απέδειξαν απέναντι στους Ρώσους, που μοιάζουν να μην ανταποκρίνονται στις προσδοκίες πριν από την έναρξη της χρονιάς.

Η Μπάγερν αντιστάθηκε γερά για 30 λεπτά, αλλά η ποιότητα της ΤΣΣΚΑ έπαιξε καθοριστικό ρόλο, για να φύγει από τη Γερμανία με το «διπλό» με 89-81. Το σύνολο του Δημήτρη Ιτούδη, παρά το καλό στήσιμο των «Βαυαρών», είχαν τις λύσεις, προκειμένου να αποδράσουν, φτάνοντας πια ακόμη πιο κοντά στην πρωτιά, που μέχρι τώρα μόνη της απολαμβάνει η Μπαρτσελόνα.

https://twitter.com/EuroLeague/status/1329531489529307137

Δείτε τη βαθμολογία ΕΔΩ.

Δείτε το υπόλοιπο πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ