18.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Η Εφές σκόρπισε τη Χίμκι! (vid)

Η Εφές... θύμωσε από την εντός έδρας ήττα από τη Μπάγερν, η Χίμκι... χαλάρωσε μετά το μεγάλο «διπλό» στην Αγία Πετερούπολη και τα αποτελέσματα φάνηκαν ξεκάθαρα σήμερα στη Μόσχα. Οι Τούρκοι με ένα... διαβοελεμένο δεύτερο ημίχρονο πέρασαν σα σίφουνας με σκορ 105-77 έκαναν το ρεκόρ τους 5-4 και άφησαν του απογοητευτικούς φέτος Ρώσους στο 2-7.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μια πανδαισία επιθετικού μπάσκετ, με τις δύο ομάδες να έχουν πολλές καλές στιγμές, αλλά την Εφές συνολικά περισσότερες και μεγαλύτερη σταθερότητα και περισσότερες λύσεις. Οι Ρώσοι στήριξαν πολλά στο τρίποντό τους και στο 30-29 του δεκαλέπτου είχαν ήδη 6/7, οι Τούρκοι έπαιζαν πιο μεθοδικά, περνώντας τη μπάλα μέσα στον ανίκητο Πλάις, αν και ο αδιαμφισβήτητος πρωταγωνιστής τους στα πρώτα 14 λεπτά ήταν ο Σιμόν με 18 πόντους σε αυτό το διάστημα! Στο 16'30'' η Εφές πήρε διψήφια διαφορά, 41-51, η Χίμκι μείωσε σε 49-52 με τον Σβεντ να έχει ήδη μοιράσει 8 ασίστ και το ημίχρονο έληξε με το... χορταστικό 51-58

 

Το τρίτο δεκάλεπτο ήταν καθοριστικό και... τελειωτικό. Το 0-10 μέχρι το 23' έφερε το σκορ στο 51-68, η άμυνα της Εφες είχε οδηγήσει τη Χίμκι σε απελπισμένα τρίποντα και τίποτα άλλο, κάποια στιγμή που αυτά μπήκαν μείωσε σε 61-73, αλλά η συνέχεια ήταν καταιγιστική και με νέο σερί 2-10 οι Τούρκοι έκλεισαν το δεκάλεπτο με διαφορά 20 πόντων και το 63-83 δεν άφηνε περιθώρια για... απορίες για την εξέλιξη του αγώνα. 

ΣΚΟΡΠΟΧΩΡΙ: Το υλικό της Χίμκι δε δικαιολογεί αυτή την εικόνα που παρουσιάζει. Ενα μπασκετικό.. .τσίρκο, με τον κάθε παίκτη να κάνει του κεφαλιού του και άμα μπουν, μπήκαν. Μεγάλη απογοήτευση και... χαμένο χρήμα.

ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: 105  και... φτάνει. Οταν μια ομάδα εκτός έδρας σκοράρει τόσο, τότε θα φύγει πανηγυρίζοντας και θα δείξει ξεκάθαρα στους ηττημένους γηπεδούχους ποιο είναι το βασικότερο από τα πολλά τους προβλήματα.

 Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

 

 

 

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ