22.7 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Παπάγου : Μιχάλης Κουρής ο προπονητής… αποκάλυψη

Ο Παπάγου για ακόμη χρονιά κλέβει την παράσταση, και το μόνο σίγουρο είναι πως οι «Στρατηγοί» ξέρουν το πως και τον τρόπο να εκπλήσσουν.

Ο Μάικ Υφαντής αποτελεί έναν από τους παράγοντες που συχνά πυκνά τολμάει, τόσο να εμπιστεύειται προπονητές στα ξεκινήματα τους, όσο και νεαρούς αλλά και αθλητές σε προχωρημένη μπασκετική ηλικία, που στο «Σαλούν» μεταμορφώνονται.

Όταν ξεκινούσε το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής, κανείς δεν θα περιμένε ότι στο κλείσιμο του έτους, ο Παπάγου θα βρισκόνταν στο 8-2, και στην κορυφή του πρώτου ομίλου, έχοντας μάλιστα τις μοναδικές τους ήττες εντός των τειχών.

Το ρόστερ απαρτίζουν οι έμπειροι, Στέφανος Σολωμός, Γιώργος Βούζας, Νίκος Τσούτσος, Νίκος Καρούζος και Ηλίας Σοφρωνάς, που βρήκαν έντονο κίνητρο στο «Σαλούν», ο έχοντας εμπειρίες και από την Α2 Ανδρών (Παγκράτι, Ψυχικό), Μιχάλης Δελίδης, και οι αποκαλύψεις, Παναγιώτης Κόης και Παύλος Μαράκης, αλλά και οι Αλέξανδρος Παπαζήσης και Νίκος Τρίχας που δίνουν πολύτιμες λύσεις.

Όλοι αυτοί, μαζί με τον πρωτοεμφανιζόμεο ως πρώτο προπονητή αποτελούν τα συστατικά μιας επιτυχίας, που δεν μπορούσε να στοιχηματίσει κανείς πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Βασικό ρόλο παίζει ο Μάικ Κουρής, ένας άνθρωπος του μπάσκετ, και εξαιρετικός σκόρερ όταν αγωνίζονταν. Στον Παπάγου βρήκε το λιμάνι του, και όντας κατά σειρά βοηθός σε Σάββα Κατσούνη, Περικλή Ταυρόπουλο και Γιώργο Διαμαντόπουλο, αλλά και του Τόλη Κουτρούλια στο Παγκράτι, ανέλαβε το βαρύ φορτίο και αποδεικνύει πως στον Παπάγου ξέρουν να χτίζουν ανρθώπους του μπάσκετ.

Το σημαντικό είναι ότι έχει καταφέρει να κρατήσει άρτιες ισσοροπίες στα αποδυτήρια και στις τάξεις της ομάδας, και σίγουρα του ανήκει ως τώρα ο τίτλος του προπονητή... αποκάλυψη!



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ