23.7 C
Athens
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

ΠΑΟΚ: Πάει για την… παράταση (vids)

Ο ΠΑΟΚ έχασε με κάτω τα χέρια στο Στρασβούργο στο πρώτο ματς των play in του BCL και σήμερα (19.30) θέλει να κάνει τη... διόρθωση. Υποδέχεται τη Στρασμπούρ με στόχο την ισοφάριση που θα στείλει το άγχος στους Γάλλους και τη σειρά στο τρίτο ματς που θα κρίνει και την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης.

«Το πιο σημαντικό πράγμα έχει να κάνει με τη συγκέντρωση και τη διάθεση, στοιχεία τα οποία πρέπει να έχουμε και στα 40 λεπτά του αγώνα. Θα είναι μία μάχη απέναντι σε μία πολύ ποιοτική ομάδα, για να έχουμε πιθανότητες να πάρουμε την νίκη. Στο πρώτο ματς δεν εμφανιστήκαμε. Παίζουμε με μία ομάδα που έχει μεγάλη ποιότητα κι αθλητικότητα. Πρέπει να προσαρμοστούμε σε αυτά τα στοιχεία τους και να έχουμε πολύ μεγαλύτερη συγκέντρωση, που ήταν ένα στοιχείο στο οποίο αποτύχαμε πλήρως στο πρώτο ματς», είπε ο Αρης Λυκογιάννης που δε χρειάστηκε πολλά λόγια για να περιγράψει όσα συνέβησαν στο πρώτο ματς και όσα πρέπει να γίνουν από την ομάδα του σήμερα.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ μίλησε και για τις πολλές αλλαγές που γίνονται στο ρόστερ του «δικέφαλου». «Οι καταστάσεις είναι που μας οδηγούν σε αυτό το πράγμα. Δε θα το χαρακτήριζα restart. Μαζί με τον Ολυμπιακό, είμαστε οι δύο ομάδες που είχαμε τα περισσότερα κρούσματα. Προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε μία κατάσταση. Ούτε εμείς ξέρουμε το τι έχει αφήσει στην ομάδα. Μετά το παιχνίδι του πρώτου γύρου, το λεωφορείο έμοιαζε με… νοσοκομείο από τους βήχες κι από τον τρόπο με τον οποίο αντέδρασαν οι παίκτες. Οι αλλαγές έχουν να κάνουν με τραυματισμούς, όσον αφορά στην αλλαγή του Carter. Με τον Ogbeide έχει να κάνει με καθαρά ασυμφωνία με το ποιος πρέπει να είναι ο ρόλος. Το τι θέλουμε εμείς από τον παίκτη και τι θέλει ο παίκτης από εμάς. Διακρίναμε ότι μετά από τον covid ο παίκτης δεν ήθελε να είναι εδώ, οπότε λύσαμε τη συνεργασία σας. Προσπαθούμε να προσαρμοστούμε σε αυτά που έρχονται μπροστά μας».

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ