13.9 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Παλαιό Φάληρο : Φορτσάρει με Σταθόπουλο και Καλιανιώτη

Το Παλαιό Φάληρο δηλώνει με κάθε τρόπο πως μοναδικός του στόχος είναι ο πρωταθλητισμός, και αυτό φαίνεται έμπρακτα μέσα από τις κινήσεις που κάνει η ομάδα του Αλέξη Παπαδάτου.

Έτσι, θέλει να αρχίσει να γεμίζει τις θέσεις του κοντά στην ρακέτα, με τον Γιώργο Σταθόπουλο (pic) να αποτελεί τον πρώτο στόχο. Ο 26χρονος φόργουορντ αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στην Α2 Ανδρών με τον Τρίτωνα, έχοντας θετική παρουσία με 3,7 πόντους και 3,2 ριμπάουντ σε 10 παιχνίδια, ενώ τα προηγούμενα χρόνια βρισκόταν σε Πανελευσινιακό , Πανερυθραϊκό, Κορωπί, Νίκη Αμαρουσίου και Απόλλων Αθηνών.

Μάλιστα, την τελευταία του σεζόν με τους «σταχυοφόρους» στην Β' Εθνική είχε 12,3 πόντους και 13 εύστοχα τρίποντα σε 21 παιχνίδια. Δεύτερη προσθήκη προς αυτή την κατεύθυνση αναμένεται να είναι ο Γιώργος Καλιανιώτης, ο οποίος πρόλαβε να πάρει «μυρωδιά» Εθνικών κατηγοριών την περσινή σεζόν με την Μεγαρίδα.

Ο 20χρονος φόργουορντ έχει κατακτήσει τόσο το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων (Παναθηναϊκός) όσο και αυτό τον Εφήβων (Περιστέρι), ενώ έχει βρεθεί στις μικρές Εθνικές αλλά και στην Εθνική 3 on 3.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ