20 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Πήρε Λούκα ανακοίνωσε Δόση η Μεγαρίδα (pic)

Σε δυο ακόμη μεταγραφικές κινήσεις έφτασε η Μεγαρίδα, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιάννη Δόση και να υπογράφει και τον Βαγγέλη Λούκα.

Ο 21χρονος γκαρντ, Γιάννης Δόσης αγωνίζονταν τα προηγούμενα χρόνια στην Ολυμπιάδα Λεχαίου, με την οποία είχε συμμετοχή και στην Γ' Εθνική, ενώ ο Βαγγέλης Λούκας επέστρεψε στην Ελλάδα μετά την παρουσία του στον Καναδά και το UNBC από το 2014 ως και την σεζόν που μας άφησε, την οποία ολοκλήρωσε με 7,4 πόντους, 8,8 ριμπάουντ, 2,1 ασίστ και 1,2 κλεψίματα σε 20 αγώνες. Αξίζει να σημειωθεί ότι μαζί του επέστρεψε από το ίδιο κολέγιο η αδελφή του, Βασιλική Λούκα, που υπέγραψε στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά :

«Ο Γιάννης Δόσης μαζί μας!

Ο νεαρός, γεννηθείς το 1998, Guard αγωνιζόταν τα προηγούμενα χρόνια στην Ολυμπιάδα Λεχαίου, με την οποία έπαιξε πρόπερσι στη Γ’ Εθνική & πέρσι στην Α’ ΕΣΚΑΚ.
Αν & νεαρός έχει παιχνίδια στα πόδια του & αφού παρακολούθησε όλη την Μεταβατική Περίοδο με την ομάδα μας οι coaches αποφάσισαν να του δώσουν την ευκαιρία να παίξει μια χρόνια μαζί μας εκτιμώντας την διάθεση, την εργατικότητα & το ταλέντο του.

Καλώς ήρθες Γιάννη & μην ξεχνάς...

Above all, the Team!»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ