22.8 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Πιτίνο θέλει να δει τον Παπαπέτρου στο NBA!

Ο Ρικ Πιτίνο, ο οποίος βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες στην Αθήνα, ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας για το Προ-Ολυμπιακό τουρνουά του Καναδά, παρακολουθεί τον δεύτερο ημιτελικό της σειράς μεταξύ Παναθηναϊκού και ΑΕΚ και δηλώνει εντυπωσιασμένος από τον άλλοτε παίκτη του στους "Πράσινους", Ιωάννη Παπαπέτρου!

Ο Αμερικανός τεχνικός με δύο "τιτιβίσματά" του στάθηκε στο γεγονός της βελτίωσης της φυσικής κατάστασης του 27χρονου Έλληνα φόργουορντ, αλλά και παρατήρησε πως το συνολικό πακέτο που εκείνος προσφέρει, είναι ιδανικό για να βρίσκεται στην... απέναντι πλευρά του Ατλαντικού και το NBA.

"Βλέπω το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό στην Ελλάδα. Δεν αναγνωρίζω τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Έχει μείνει μισός!" ανέφερε στο πρώτο του Tweet ο Πιτίνο, ενώ λίγα λεπτά μετά συμπλήρωσε για τον Παπαπέτρου:

"Δεν προσπαθώ να κλέψω τον Ιωάννη Παπαπέτρου από τον Παναθηναϊκό, αλλά αυτό το στιβαρό δίμετρο τριάρι ανήκει στο NBA. Φανταστικός ομαδικός παίκτης, απίστευτα προσόντα και ένας φανταστικός χαρακτήρας!"

https://twitter.com/RealPitino/status/1395812092322713600

https://twitter.com/RealPitino/status/1395813467446251527



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ