20.9 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Πιτίνο : «Μίλησα με τον Σπανούλη, είμαι προπονητής της Εθνικής ομάδας» (vid)

Στην Αθήνα βρίσκεται ο Ρικ Πιτίνο, ο οποίος πριν από λίγη ώρα πάτησε στο «Ελ.Βενιζέλος» προκειμένου να πιάσει δουλειά, ενόψει της προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας για το Προολυμπιακό τουρνουά.

Ο 68χρονος Αμερικάνος προπονητής σε δηλώσεις του αναφέρθηκε τόσο στον Βασίλη Σπανούλη, αλλά και στο γεγονός ότι την Εθνική ομάδα θα απαρτίζουν παίκτες από όλες τις ομάδες. Θυμίζουμε ότι η προετοιμασία ξεκινάει την 1η Ιούνη :

«Είχα μιλήσει με τον Σπανούλη πριν φύγω, μιλήσαμε και μέσα στη χρονιά, αλλά όχι πρόσφατα. Θα μιλήσω μαζί του μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Δεν έχουμε κάνει καν προπόνηση. Θα είναι αρκετοί απ' αυτούς που έχουν αγωνιστεί ξανά. Θα είναι παίκτες από τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό. Κοιτάμε την περίπτωση του Ντόρσεϊ. Θα είναι δύο παίκτες από την ΑΕΚ και κάποιοι από άλλες ομάδες. Γι' αυτό ήρθα νωρίς για να δω και ματς του ελληνικού πρωταθλήματος. Θα δούμε τους νέους παίκτες. Δεν είμαι προπονητής ούτε του Παναθηναϊκού ούτε του Ολυμπιακού. Είμαι προπονητής της Εθνικής ομάδας. Θα γίνουν συζητήσεις με τους συνεργάτες μου έτσι ώστε να αποφασίσουμε για τους παίκτες της που θα κλείσουν το ρόστερ της Εθνικής ομάδας».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ