27.8 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζει πρόταση διετίας στον Μαργαρίτη

Η σεζόν περνάει στην πιο κρίσιμη καμπή της όμως στον ΠΑΟΚ κάνουν ήδη κάποιες πρώτες σκέψεις για την ομάδα της επόμενης περιόδου. Σε αυτήν υπολογίζουν και στον Βαγγέλη Μαργαρίτη. Το 3ο συμβόλαιο του αρχηγού του Δικεφάλου ολοκληρώνεται και στο “παλατάκι” έχουν πάρει την σχεδόν προφανή απόφαση να του προσφέρουν ένα ακόμη για τα επόμενα δύο χρόνια.

 

Μπορεί η ταυτότητα να “λέει” ότι είναι στα 36 του χρόνια όμως ο Μαργαρίτης ήταν και παραμένει ένας από τους πλέον πολύτιμους παίκτες του ΠΑΟΚ. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι σε αυτήν την ηλικία χρίστηκε διεθνής. Διοίκηση και Ηλίας Παπαθεοδώρου αποφάσισαν πως ο Μαργαρίτης μπορεί να συνεχίσει να είναι μέλος αυτής της ομάδας και η ΚΑΕ θα του κάνει σύντομα πρόταση για να συνεχίσει αλλά και πιθανότατα να ολοκληρώσει την καριέρα του στο “παλατάκι”.

 

Στο μεταξύ το “σπαστό” συμβόλαιο (είχε υπογράψει το καλοκαίρι του 2016 για 1+1+1+1 χρόνια) του Λίνου Χρυσικόπουλου μετατράπηκε για τα δύο τελευταία χρόνια του σε “κλειστό” κάτι που σημαίνει πρακτικά πως ο Κερκυραίος θα μείνει στην Πυλαία σε κάθε περίπτωση μέχρι το καλοκαίρι του 2020. Ακόμη οι άνθρωποι της ομάδας θεωρούν σχεδόν δεδομένη την παραμονή του Απόλλωνα Τσόχλα και για την επόμενη σεζόν -άλλωστε υπέγραψε για δύο χρόνια το περασμένο καλοκαίρι. Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μιλά με κολακευτικά λόγια για τη συμπεριφορά του έμπειρου γκαρντ που παρότι παίζει ελάχιστα, όχι μόνο δεν δημιουργεί προβλήματα αλλά αποτελεί σημείο αναφοράς για τα αποδυτήρια της ομάδας ενώ, όπως έδειξε και κόντρα στον Κόροιβο, είναι έτοιμος ανά πάσα στιγμή να αγωνιστεί.

 

Photo Credits: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ