18.3 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Ο «Ξανθός» στο σπίτι του (pics)

Συνάντηση «γιγάντων» στα γραφεία του Άρη, με τον Γιάννη Ιωαννίδη να τα επισκέπτεται και να συναντάται με τον πρόεδρο της ΚΑΕ, τον Χάρη Παπαγεωργίου.

Οι δυο τους υπήρξαν συμπαίκτες στη δεκαετία του 70', ενώ ο Γιάννης Ιωαννίδης ήταν και προπονητής του Χάρη Παπαγεωργίου. Ο «Ξανθός» ενημερώθηκε για τα τρέχοντα θέματα του Άρη, ενώ περιηγήθηκε και στο μουσείο του μπάσκετ.

Αναλυτικά :

«Στα γραφεία της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ βρέθηκε σήμερα (16/09) ο Γιάννης Ιωαννίδης και συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Κ.Α.Ε., Χάρη Παπαγεωργίου, με τον οποίο τους συνδέουν πολλά από το ένδοξο παρελθόν των «κίτρινων». Οι δυο τους υπήρξαν συμπαίκτες τη δεκαετία του ‘70, ενώ ο «Ξανθός» ήταν προπονητής και ο Χάρης Παπαγεωργίου, πρωταγωνιστής μέσα στο παρκέ, στην κατάκτηση του πρωταθλήματος το 1979, με το οποίο μπήκαν οι βάσεις για τη δημιουργία της Αυτοκρατορίας. Συνυπήρξαν και στην ομάδα που «σάρωσε» τους τίτλους τη δεκαετία του ’80, με τον Ιωαννίδη, «αρχιτέκτονα» των επιτυχιών και τον Παπαγεωργίου, team manager εκείνης της σπουδαίας ομάδας. Ο εκ των κορυφαίων Ελλήνων τεχνικών όλων των εποχών, ενημερώθηκε από τον Χάρη Παπαγεωργίου για τις εξελίξεις στην ομάδα. Παράλληλα, δεν έχασε την ευκαιρία να περιηγηθεί για μια ακόμη φορά στους χώρους του Μουσείου μπάσκετ του ΑΡΗ. Παρόντες στη συνάντηση ήταν ακόμη ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των «κίτρινων», Άγγελος Σπυρίδων, ο οποίος διατηρεί στενή φιλική σχέση με τον «Ξανθό» του ελληνικού μπάσκετ εδώ και δεκαετίες και ο πρώην παράγοντας της ομάδας μας και μέλος των διοικήσεων τη δεκαετία του ’80, Βύρων Δασύλλας, που και αυτός είναι επιστήθιος φίλος του Γιάννη Ιωαννίδη».  



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ