21.1 C
Athens
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Άρης προχωράει με Καμπερίδη

Η περίπτωση του Σάββα Καμπερίδη κέρδισε γρήγορα έδαφος μετά τις πρώτες, περισσότερο ενστικτώδεις, σκέψεις περί Σούμποτιτς και είναι αυτή που θα προχωρήσει για τον Άρη. Ο επί μία εξαετία ασίσταντ της ομάδας της Θεσσαλονίκης, όλα δείχνουν ότι θα αναλάβει, πιθανότατα μέχρι αύριο, την τεχνική ηγεσία της.

 


Ο Καμπερίδης ως προσωπικότητα και ως προπονητής έχει δημιουργήσει μια εξαιρετικά θετική εικόνα και γι' αυτό οι άνθρωποι που “τρέχουν” και τις διοικητικές εξελίξεις, μίλησαν μαζί του και εισέπραξαν τη θετική απάντηση. Τις επόμενες ώρες αυτή αναμένεται να πάρει και επίσημη μορφή ώστε ο Καμπερίδης που άρχισε τη σεζόν στο πλευρό του Ηλία Ζούρου στο Περιστέρι να κοουτσάρει την ομάδα την Παρασκευή στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ και βέβαια στη συνέχεια της σεζόν. Όλα δείχνουν ότι στο πλευρό του θα έχει τον πολύπειρο Δημήτρη Νικολαίδη με τον οποίο συνεργάστηκε στον Άρη.

 

 

Σήμερα πάντως την προπόνηση έκαναν και πάλι οι συνεργάτες του Σούλη Μαρκόπουλου, Παντελής Μπούτσκος -θα αποχωρήσει μόλις αναλάβει ο Καμπερίδης- και Βαγγέλης Σπυρίδης.

 

Photo Credits: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ