19.3 C
Athens
Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024

Ουόριορς: Οι… ενστάσεις του Τόμπσον (vids)

Ο Κλέι Τόμπσον συμπλήρωσε φέτος δέκα χρόνια στους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, αλλά τις τελευταίες δύο σεζόν δεν κατάφερε να παίξει σε ούτε ένα ματς λόγω σοβαρών τραυματισμών.

Στα 31 του πλέον ο Καλιφορνέζος γκαρντ, που επιλέχθηκε στο νούμερο 11 του ντραφτ του 2011 από τους «πολεμιστές», εξήγησε πως τα φετινά πλέι οφ δεν θα εξελίσσονταν έτσι όπως εξελίσσονται εάν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του ήταν υγιείς, ενώ προέβλεψε πως τη νέα αγωνιστική περίοδο θα επανέλθουν για τον τίτλο, έβδομο στην ιστορία τους, αφού έχουν κατακτήσει ήδη έξι φορές έως τώρα το δαχτυλίδι του πρωταθλητή στο ΝΒΑ (1947, 1956, 1975, 2015, 2017, 2018).

https://www.youtube.com/watch?v=hz1tSM0xYFM

Οι Φοίνιξ Σανς έχουν ήδη περάσει φέτος στους τελικούς των πλέι οφ, με τους Μιλγουόκι Μπακς και τους Ατλάντα Χοκς να μάχονται από την Ανατολή. Ο Κλέι Τόμπσον, όμως, πρόσθεσε: «Βλέπετε τα πλέι οφ; Ειλικρινά, είναι δύσκολο για εμένα να τα παρακολουθήσω. Είναι δύσκολο, γιατί ξέρω ότι εάν ήμουν εκεί θα ήταν μια διαφορετική ιστορία. Αλλά πρέπει να μεταφέρεις αυτήν την ενέργεια στις προπονήσεις σου. Λέγεται ζωή αυτό».

Όσον αφορά στο πώς κυλάει η αποθεραπεία του, μετά τη ρήξη αχιλλείου τένοντα που υπέστη πέρυσι, ενώ μόλις είχε επανέλθει από τη ρήξη χιαστού που είχε υποστεί πρόπερσι, επεσήμανε: «Η αποκατάστασή μου πηγαίνει εξαιρετικά. Έχει γίνει μεγάλη προσπάθεια, έχω ρίξει αρκετά σουτ. Αισθάνομαι πολύ καλά τώρα. Νιώθω πολύ ωραία που επιστρέφω σιγά σιγά στο παρκέ».

https://www.youtube.com/watch?v=zPbNU_0a5NQ

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ