21.8 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Χειρουργήθηκε ξανά ο Τόμπσον

Ο Κλέι Τόμπσον αναγκάστηκε να περάσει και πάλι την πόρτα του χειρουργείου, προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση στο δεξί πόδι.

Άτυχος στάθηκε ο 30χρονος γκαρντ/φόργουορντ των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, ο οποίος τραυματίστηκε εκ νέου και θα χάσει ακόμα μία αγωνιστική περίοδο. Ο Κλέι Τόμπσον δεν έπαιξε σε ούτε ένα παιχνίδι πέρυσι εξαιτίας σοβαρού τραυματισμού του στο αριστερό γόνατο (ρήξη χιαστού). Ενώ βρισκόταν στο στάδιο της επιστροφής στη δράση κι έκανε προπονήσεις στην Καλιφόρνια χτύπησε εκ νέου, αυτήν τη φορά στο δεξί πόδι, κι όπως διαπιστώθηκε από τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε υπέστη ρήξη αχίλλειου τέντονα.

Έτσι, δεκαεφτά μήνες μετά τον πρώτο σοβαρό τραυματισμού του χειρουργήθηκε εκ νέου, από το δόκτορα Ρίτσαρντ Φέρκελ στο Λος Άντζελες. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, όλα πήγαν κατ’ ευχήν και η ανάρρωσή του θα είναι πλήρης. Θα ξεκινήσει άμεσα αποθεραπεία, ωστόσο δεν πρόκειται να προλάβει να επιστρέψει πριν από το τέλος της σεζόν 2020-2021, η οποία θα ξεκινήσει στις 22 Δεκεμβρίου.

Μετά το νέο σοβαρό τραυματισμό του παίκτη τους οι «πολεμιστές» κινητοποιήθηκαν άμεσα και εξασφάλισαν επιπλέον χώρο στο salary cap τους, εν όψει της καινούριας αγωνιστικής περιόδου. Συγκεκριμένα, ζήτησαν -με το αίτημά τους να γίνεται αποδεκτό από το ΝΒΑ- το «Disabled Player Exception» κι έτσι εξοικονόμησαν 9,3 εκατ. δολάρια. Θυμίζουμε πως ο Κλέι Τόμπσον υπέγραψε πέρυσι πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, αντί του συνολικού ποσού των 190 εκατ. δολαρίων.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ