23.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Οι Ισπανοί… κράτησαν ψηλά την σημαία! (vids+pics)

Ολοκληρώθηκε αισίως και η 9η αγωνιστική της Euroleague με τις ισπανικές ομάδες να έχουν την τιμητική τους απόψε. Μπαρτσελόνα και Μπασκόνια δεν άφησαν παραπονεμένους τους οπαδούς τους και με πειστικές εμφανίσεις ξεπέρασαν τα εμπόδια των Φενέρμπαχτσε και ΤΣΣΚΑ Μόσχας αντίστοιχα παίρνοντας σημαντική βαθμολογικά... ανάσα για τη συνέχεια.

Mπαρτσελόνα για... φίλημα. Οι «μπλαουγκράνα» χωρίς να απειληθούν σε κανένα σημείο του αγώνα σημείωσαν ακόμη μία νίκη μπροστά στο κοινό τους αυτή τη φορά απέναντι στη Φενέρμπαχτσε με 89-63 και «βύθισαν» ακόμη περισσότερο στην κρίση αλλά και στον πάτο της βαθμολογίας τους Τούρκους (2-7). Οι Καταλανοί παρέμειναν στην κορυφή με ρεκόρ 7-2 διατηρώντας απροσπέραστο το "Παλάου Μπλαουγκράνα" ενώ μεγάλο μερίδιο ευθύνης το οφείλουν στον Κόριν Χίγκινς ο οποίος σημείωσε 22 πόντους. Διαβάστε λεπτομέρειες ΕΔΩ

Ένα πραγματικό ντέρμπι πραγματοποιήθηκε στο "Fernando Buesa Arena" ανάμεσα στην Μπασκόνια και την ΤΣΣΚΑ όπου το άκουσμα της τελευταία κόρνας βρήκε νικητές τους Βάσκους. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 80-70 των Μοσχοβιτών και επέστρεψαν με τον καλύτερο τρόπο στις νίκες μετά την απογοητευτική εμφάνιση κόντρα στη Μακάμπι. Παιχνίδι για γερά νεύρα όπου χρειάστηκε η ψυχραιμία του Τόρνικε Σενγκέλια και του Πιέρια Χένρι αλλά και ένα σερί 12-0 για να ανέβουν στο ρεκόρ 4-5 και να κατεδαφίσουν από την κορυφή την ΤΣΣΚΑ (6-3). Ο Γεωργιανός άσος αποδείχθηκε... λίρα εκατό για ακόμη ένα ματς και κάνοντας τα πάντα μέσα στο παρκέ σημείωσε 22 πόντους και 6 ριμπάουντ. Διαβάστε λεπτομέρειες ΕΔΩ.

Δείτε το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής ΕΔΩ.

Δείτε την αναλυτική βαθμολογία ΕΔΩ.

Δείτε τα highlights των αναμετρήσεων:

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ