23.3 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ξέσπασε στον Κολοσσό ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός νίκησε εύκολα στο ΟΑΚΑ τον Κολοσσό Ρόδου με 90-67, σε αγώνα για την 5η αγωνιστική της Basket League.

Οι «πράσινοι» άφησαν πίσω τους τις δύο σερί ήττες μεσοβδόμαδα από Βαλένθια και Μπασκόνια κι έφτασαν στο 3-0 στο ελληνικό πρωτάθλημα, έχοντας παίξει όλα τους τα παιχνίδια εντός έδρας. Στον αντίποδα οι φιλοξενούμενοι έχουν ρεκόρ 1-4 και βρίσκονται στα χαμηλά «στρώματα» της βαθμολογίας.

Στην πρώτη περίοδο η ομάδα του Γιώργου Βόβορα βρήκε αρκετές λύσεις και ξέφυγε 23-12, ενώ στο δεύτερο δεκάλεπτο συνέχισε να κυριαρχεί και πήγε στην ανάπαυλα στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου με διαφορά 14 πόντων (44-30).

Στο τρίτο κομμάτι του αγώνα οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν αρκετά καλά όμως δεν μπόρεσαν να μειώσουν ιδιαίτερα και στο 30' ο φωτεινός πίνακας του γηπέδου έγραφε 65-50. Η τελευταία περίοδος είχε διαδικαστικό χαρακτήρα και η κόρνα της λήξης βρήκε το «τριφύλλι» να επικρατεί με 90-67, σ' έναν αγώνα που θα ξεχαστεί γρήγορα.

Ο «ΖΕΣΤΟΣ»: Ο Νεμάνια Νέντοβιτς βρήκε ρυθμό σε αυτό το παιχνίδι και πρόλαβε σε 16 λεπτά συμμετοχής να σκοράρει 19 πόντους. Για τους ηττημένους ο Μιχάιλο Άντριτς σημείωσε 15 πόντους.

ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Ο Παναθηναϊκός κυριάρχησε στα ριμπάουντ και ιδιαίτερα στα επιθετικά, εκεί όπου μάζεψε 14, αντί μόλις 5 των φιλοξενούμενων. Παράλληλα σκόραρε 17 πόντους μετά από αυτά τα «σκουπίδια», ενώ οι Ροδίτες μόλις 3. Και οι δύο αντίπαλοι όμως υπέπεσαν σε πολλά λάθη, με τους γηπεδούχους να «πουλάνε» την μπάλα σε 18 περιπτώσεις και τον Κολοσσό να σταματάει στα 23.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ