27.5 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Ντουράντ: «Απλά… δώστε το στον Χάρντεν»

«Μέλι» έσταξε για τον Τζέιμς Χάρντεν ο Κέβιν Ντουράντ, με τον «αστέρα» των Ουόριορς να τοποθετείται ευθέως για να δοθεί το βραβείο του MVP της χρονιάς στο ΝΒΑ, στον ηγέτη των Ρόκετς.

Για ακόμη μία σεζόν, ο Τζέιμς Χάρντεν κάνει... πράγματα και θαύματα στο ΝΒΑ, οδηγώντας τους Χιούστον Ρόκετς προς τη δόξα, με την ομάδα από το Τέξας να είναι τη δεδομένη στιγμή πρώτη στη Δύση και να μη μοιάζει να χάνει την κορυφή, έχοντας σε κάθε διασταύρωση πλεονέκτημα έδρας στα playoffs. Ο ίδιος, για ακόμη μία χρονιά εντυπωσιάζει με τα εξωπραγματικά του νούμερα, έχοντας κατά μέσο όρο 30.6 πόντους, 8.75 ασίστ και 5.4 ριμπάουντ ανά αγώνα, αναγκάζοντας ακόμη και αντιπάλους να ζητήσουν να του δοθεί αυτή την φορά το βραβείο του Πολυτιμότερου της σεζόν, αφού πέρυσι το έχασε από τον Ράσελ Ουέστμπρουκ.

«Είναι η σειρά του. Απλά δώστε το σε αυτόν, είναι η ώρα να το πάρει», είπε ξεκάθαρα ο Κέβιν Ντουράντ, με τον «άσο» των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς να εξαίρει τον Χάρντεν. «Προφανώς δεν μπορούμε να είμαστε όλοι MVP. Αυτός είναι ο Τζέιμς, γιατί έχει την μπάλα στα χέρια του το μεγαλύτερο διάστημα και μπορεί να δημιουργήσει για οποιονδήποτε άλλον. Το έκανε και στην Οκλαχόμα, αλλά ίσως για περίπου 18 λεπτά ανά αγώνα, με τον Ουέστμπρουκ να το κάνει περίπου 30 λεπτά. Δεν μπορείς, επομένως, να δεις όλο το ρεπερτόριο ενός παίκτη, όταν τόσους άλλους πολύ καλούς παίκτες δίπλα του», συμπλήρωσε.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ