17.3 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Μπήκε αργά και μοιραία ηττήθηκε ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ στο πρώτο δεκάλεπτο επέτρεψε στη Νεπτούνας να «καθαρίσει» τον αγώνα κι όταν πλησίασε στην τελευταία περίοδο δεν υπήρχε ο απαιτούμενος χρόνος, με αποτέλεσμα να ηττηθεί φυσιολογικά με 82-69.

Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου ταλαιπωρήθηκε πολύ καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού στη Λιθουανία κι αυτό βγήκε στο ξεκίνημα της αναμέτρησης, όπου επέτρεψε στην ομάδα από την Κλαϊπέντα να πάρει προβάδισμα είκοσι πόντων (29-9) στο 10'. Τα πράγματα πλέον είχαν γίνει πολύ δύσκολα για τους «ασπρόμαυρους» οι οποίοι πάντως δεν τα παράτησαν.

Σταδιακά βελτίωσαν την εικόνα τους και στα μέσα του τελευταίου δεκαλέπτου μείωσαν στους δέκα, χωρίς όμως να πετύχουν κάτι περισσότερο. Το τελικό 82-69 ήταν δίκαιο, καθώς οι γηπεδούχοι μπόρεσαν να ξεφύγουν και 

Μάλιστα ο Βαγγέλης Μαργαρίτης στάθηκε άτυχος καθώς έβγαλε το μεγάλο δάχτυλο του αριστερού του χεριού, ενώ 2,4'' πριν το φινάλε ο Λάκι Τζόουνς αποχώρησε κρατώντας τον δεξιό του καρπό.

Ο επιβλητικός: Ο Μπουτκεβίτσιους ήταν απολαυστικός για τους γηπεδούχους και τα έκανε όλα στο παρκέ. Πέτυχε τριπλ νταμπλ με 19 πόντους, 13 ριμπάουντ και δέκα ασίστ, ενώ συγκέντρωσε 42 βαθμούς στο ειδικό σύστημα αξιολόγησης! Πολύ καλός για τους νικητές και ο Τέγιο Παλάσιος με 16 πόντους κι έντεκα ριμπάουντ. Για τον ΠΑΟΚ πάλεψε ο Λίνος Χρυσικόπουλος με 14 πόντους.

Με τη γλώσσα των αριθμών: Η διαφορά στα ριμπάουντ ήταν πολύ σημαντική. Οι γηπεδούχοι μάζεψαν 45 «σκουπίδια» έναντι 33 της ελληνικής ομάδας. Παράλληλα ο ΠΑΟΚ επέτρεψε στους Λιθουανούς να δημιουργήσουν με τον τρόπο που ήθελαν και μοίρασαν 27 ασίστ.

Δείτε το αναλυτικό στατιστικό του αγώνα ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ