19.5 C
Athens
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

Λυκογιάννης: «Δεν είναι αισιόδοξα τα πράγματα για τον Γκρίφιν»

Στην και δια γυμνού οφθαλμού έλλειψη ενέργειας, απόρροια του «νεκρού» διαστήματος σχεδόν 20 ημερών στο οποίο επέβαλλε τον ΠΑΟΚ ο κορωνοϊός, στάθηκε ο Άρης Λυκογιάννης. Ο τεχνικός του Δικεφάλου αναφέρθηκε χαρακτηριστικά στην εικόνα των παικτών του που του έλεγαν στη διάρκεια του αγώνα με την Ιγκοκέα «δεν μπορώ να αναπνεύσω» είπε αμέσως μετά το τέλος στην κάμερα της Cosmote TV. Στη συνέντευξη Τύπου αναφέρθηκε ακόμη στην απόκτηση του Ρίβερς, τα ματς με τη Στρασμπούρ αλλά εμφάνισε μια ανησυχητική εικόνα για τον Μάλκολμ Γκρίφιν που έμεινε και σήμερα εκτός.

 


«Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Δεν μπορούσαμε να παίξουμε πάνω από 20’ επιθετικά και αυτό ήταν ξεκάθαρο. Ήμασταν εκτός προπονήσεων για 14 μέρες, κάναμε μόλις τρεις προπονήσεις όλοι μαζί. Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε τις αναπνοές και τη φυσική δυνατότητα για να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί σε όλο το ματς» είπε αρχικά.

 


Ο Λυκογιάννης συνέχισε λέγοντας: «Αν είχαμε όλο το ρόστερ μαζί μας, η εικόνα μας θα ήταν γενικά διαφορετική. Από το ξεκίνημα της σεζόν παίζουμε χωρίς βασικούς παίκτες και φαίνεται πως έτσι θα συνεχίσουμε. Δεν μπορούμε να αποφύγουμε όμως την πραγματικότητα. Η ομάδα είναι εκτός ρυθμού . Θα αργήσουμε αρκετά να βρούμε τα πατήματά μας. Τα σερί παιχνίδια θα βοηθήσουν αν… κερδίσουμε. Το κακό είναι πως έχουμε σερί υποχρεώσεις και είναι ξεκάθαρο πως δε θα είμαστε όπως ήμασταν πριν τον κορωνοϊό».

 


Για τον ΠΑΟΚ ακολουθεί στο BCL, η σειρά αγώνων με τη Στρασμπούρ: «Είναι πολύ ποιοτική ομάδα, είναι δεύτερη στη Γαλλία, έχει το πλεονέκτημα της έδρας και θα δώσουμε τη μάχη μας για να πάμε στους 16».

 


Αναφερόμενος στην απόκτηση του Ντιμίτρι Ρίβερς και περιγράφοντας τον, ο Λυκογιάννης είπε: «Μπορεί να παίξει στο 3 και στο 4, έχει καλά αθλητικά προσόντα και σουτ, θα μπει στο ρόστερ άμεσα. Πρέπει να τον ενσωματώσουμε. Το καλό είναι πως έχει αγωνιστικό ρυθμό και περιμένουμε μία έξτρα λύση και να μας βοηθήσει».

 


Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ κατέληξε αναφερόμενος στο πρόβλημα του Γκρίφιν που είναι σοβαρό: «Δεν είναι αισιόδοξα τα πράγματα για την επάνοδό του κυρίως γιατί δεν είναι καθαρή η εικόνα του. Είναι σχεδόν 40 μέρες εκτός, θα κάνουμε κάποιες εξετάσεις και θα δούμε. Το οστικό οίδημα είναι τραυματισμός που δε χωρούν προβλέψεις».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ