22.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Λαύριο – Προμηθέας: Απορρίφθηκε η ένσταση σε πρώτο βαθμό

Ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ Νικόλας Ντόβας απέρριψε την ένσταση του Προμηθέα για το σοβαρό λάθος διαιτητών και γραμματείας στον αγώνα με το Λαύριο και θεωρεί το ματς λήξαν ως έχει, δηλαδή με τη νίκη - πρόκριση του Λαυρίου.

Πλέον απομένει να φανεί αν ο Προμηθέας θα προχωρήσει σε προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ για να διεκδικήσει αυτό που πιστεύει ότι είναι το δίκιο του. Οι δύο ομάδες κατέθεσαν σήμερα εκτάκτως και με τη μορφή κατεπείγοντος, ώστε να τρέξουν οι διαδικασίες και να φτάσει σε ένα τέλος αυτή η υπόθεση, προκειμένου να αρχίσουν το γρηγορότερο δυνατόν μικροί και μεγάλοι τελικοί και να μπορέσει να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα.

Ο Προμηθέας είχε αναφερθεί σε καταφανέστατο λάθος το οποίο έχουν παραδεχτεί και οι διαιτητές στο φύλλο αγώνα, ρίχνοντας την ευθύνη στη γραμματεία. Το Λαύριο δεν αμφισβήτησε την παράβαση, αλλά είπε ότι ουσιαστικά όφελος προέκυψε για τον αντίπαλο από μη αποβολή παίκτη. 

Αναμένεται το σκεπτικό της απόφασης, το οποίο αναμένεται και να καθορίσει την περαιτέρω στάση του Προμηθέα, αφού περιμένουν να δουν αν δίνει περιθώρια άλλης διεκδίκησης.

Ο Μάκης Γιατράς τιμωρήθηκε με πρόστιμο 2.000 ευρώ και ο Χρήστος Μήλας 1.100 για όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα, τα μικρότερα πρόστιμα του κώδικα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ