22.7 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Κατηγορίες για βιασμό και χρηματισμό στον Μπράντλεϊ!

Μία ακόμη ιστορία που αποτελεί δυσφήμιση για τη σεξουαλική ζωή των παικτών του ΝΒΑ ήρθε στο «φώς» της δημοσιότητας, με τον Έιβερι Μπράντλεϊ να κατηγορείται για το βιασμό μίας γυναίκας στο Κλίβελαντ, καθώς και τον χρηματισμό της για να μη μιλήσει.

Ήταν 23 Μαΐου 2017 και οι Μπόστον Σέλτικς βρίσκονταν στο Κλίβελαντ για αγώνα με τους Καβαλίερς στο πλαίσιο των τελικών Ανατολής, στα playoffs του ΝΒΑ. Εκείνη την ημέρα, ξεκίνησε μία περιπέτεια για τον Έιβερι Μπράντλεϊ, ο οποίος κατηγορήθηκε για βιασμό από γυναίκα διαγωνιζόμενη σε reality show που ήταν επίσης στην πόλη, εκμεταλλευόμενος την κατάστασή της, καθώς σύμφωνα με την ίδια, βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ την ώρα της σεξουαλικής επαφής.

Το ρεπορτάζ του ΤΜΖ αναφέρει πως οι δύο πλευρές συναντήθηκαν, προκειμένου η εν λόγω γυναίκα να λάβει ένα υψηλό ποσό, το οποίο θα την έκανε να σωπάσει και να μη δημοσιεύσει οτιδήποτε στα Μέσα Ενημέρωσης. Φημολογείται πως αυτό βρέθηκε στις τάξεις των 400 χιλιάδων δολαρίων, αφού η τελική τιμή δεν έχει διευκρινιστεί, κάτι που σημαίνει πως τα χρήματα μπορεί να είναι περισσότερα.

Το θέμα, όμως, διέρρευσε και ο δικηγόρος του νυν γκαρντ των Ντιτρόιτ Πίστονς ανέλαβε να υπερασπιστεί τον πελάτη του. «Ο κύριος Μπράντλεϊ αρνείται πως έχει υποπέσει σε οποιαδήποτε τέτοια συμπεριφορά. Ίσα ίσα που η συμφωνία εμπιστευτικότητας που είχαν οι δύο πλευρές, δείχνει το ακριβώς αντίθετο. Ο μοναδικός λόγος της συμφωνίας, δεν ήταν άλλος από την προστασία της φήμης και της ιδιωτικότητας του κυρίου Μπράντλεϊ», ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο Μπράιαν Γουλφ, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ, άφησε να εννοηθεί πως ο Μπράντλεϊ πλήρωσε τη γυναίκα ύστερα από εκβιασμό της και προκειμένου να μη διαρρεύσει ψευδείς πληροφορίες στον Τύπο.

Ο κύριος Γουλφ, ολοκλήρωσε λέγοντας πως «θα λάβουμε όλα τα μέτρα εναντίον κάθε ανθρώπου που αναμείχθηκε στο να υπάρξει αυτή η λανθασμένη ερμηνεία της συμφωνίας και θα διευθύνουμε έρευνα, για να βρεθεί ο υπεύθυνος».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ