23.5 C
Athens
Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024

Κασικτσόγλου: «Κρίσιμο παιχνίδι με Άρη Πετρούπολης»

Τα Χανιά ηττήθηκαν στην Ηλιούπολη, αλλά ο Μιχάλης Κασικτσόγλου δεν στέκεται άλλο στο ματς και στρέφει το βλέμμα του στον Άρη Πετρούπολης.

Οι Κρητικές έμειναν πιστές στο πλάνο τους μόλις για ένα ημίχρονο και μοιραία γνώρισαν την ήττα, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Νότιου Ομίλου της Α2 Γυναικών, όπως δήλωσε και ο προπονητής τους στην επίσημη ιστοσελίδα τους: «Ήμασταν συνεπείς στο πλάνο μας στο α’ ημίχρονο. Ανταποκριθήκαμε καλά για 20 λεπτά, αλλά δυστυχώς στο τρίτο δεκάλεπτο δεν μπήκαμε καλά και δεν είχαμε την απαιτούμενη συγκέντρωση. Κάναμε πέντε λεπτά να σκοράρουμε και αυτό μας δημιούργησε άγχος, γιατί η Ηλιούπολη πήρε διαφορά στο σκορ και δεν μπορέσαμε να επιστρέψουμε».

Επόμενος αντίπαλος του ΑΟΧ είναι ο Άρης Πετρούπολης, στο κλειστό του Κλαδισού (12/11, 12.00), ματς στο οποίο επιβάλλεται οι γηπεδούχες να φθάσουν στην κατάκτηση του ροζ φύλλου. «Για εμάς ακολουθεί ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι στα Χανιά με τον Άρη Πετρούπολης, το οποίο πρέπει να κερδίσουμε», αρκέστηκε να τονίσει ο Μιχάλης Κασικτσόγλου.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ